Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη στην Καλαμαριά στο Δ.Α.Κ.



Εθελοντική Αιμοδοσία την Τετάρτη στην Καλαμαριά στο Δ.Α.Κ.

Δήμος Καλαμαριάς -  Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς - Σύλλογος    Εργαζομένων Δήμου όλοι μαζί  στην εθελοντική δράση

Την Τετάρτη 29 Απριλίου από τις 09.00 έως 13.00, θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμαριά η Εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Καλαμαριάς (Δ.Α.Κ.), Τριπόλεως και Σουρμένων γωνία,  
την οποία οργανώνουν από κοινού ο Δήμος Καλαμαριάς,  ο Μ.Γ.Σ. ΑΠΟΛΛΩΝ Καλαμαριάς και ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου.

Η αιμοδοσία,  πραγματοποιείται  σε συνεργασία  με το Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης «ΑΓΙΟΣ ΠΑΥΛΟΣ» στο πλαίσιο κάλυψης αναγκών για αίμα που έχουν προκύψει εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού και  σε αυτή τη χρονική περίοδο θεωρείται επιτακτική.

Στο προσκλητήριο αγάπης και αλληλεγγύης καλούνται οι πολίτες που θέλουν να συμμετάσχουν στη σπουδαία αυτή εμπειρία προσφοράς και στήριξης,  να προσέρχονται  εκείνη την ημέρα για  να προσφέρουν το πολύτιμο αυτό δώρο, αποδεικνύοντας στην πράξη την αγάπη και την αλληλεγγύη τους για το συνάνθρωπο.

Υπενθυμίζεται ότι, για την καλύτερη εξυπηρέτηση και προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός, παρακαλούνται θερμά οι ενδιαφερόμενοι να τηλεφωνούν στη γραμμή  2313 314 499 για τον ορισμό ραντεβού σε συγκεκριμένη ώρα. Τονίζεται δε, ότι θα τηρηθούν όλοι οι κανόνες υγιεινής και στο χώρο θα προηγηθεί απολύμανση.




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!