Ανακοίνωση για την λειτουργία των κοινωνικών δομών της ενορίας Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου εν μέσω επιδημίας


Ι.Μ. ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ & ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ
Ι. Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
                                                                                          

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΔΟΜΕΣ ΤΗΣ ΕΝΟΡΙΑΣ
Ι.Ν. ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ


Όπως συμβαίνει στο σύνολο σχεδόν των Κοινωνικών Δομών της Μητρόπολής μας, έτσι και στην Ενορία μας η λειτουργία της Ενοριακής Τράπεζας Τροφίμων στηρίζεται στον εθελοντισμό ενοριτών μας. Σε αυτήν την κρίση που βιώνουμε το τελευταίο διάστημα προτεραιότητα για εμάς είναι η ασφάλεια των εθελοντών μας. Συγχρόνως, δεν μπορούμε να παραθεωρήσουμε και τις αυξημένες ανάγκες των συνανθρώπων μας που στηρίζονται στην βοήθειά μας.
Για το λόγο αυτό ξεκινάμε στην Ενορία μας καμπάνια με τον τίτλο #ΜένουμεΣπίτι #ΜένουμεΆνθρωποι με σκοπό να συλλέξουμε στο επόμενο διάστημα και εν όψη του Πάσχα τρόφιμα για τις ανάγκες συμπολιτών μας. Έτσι από το Σάββατο 4 Απριλίου θα δεχόμαστε στον Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου κρέας, τυροκομικά, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, γάλα κ.α. με σκοπό να γίνει εφικτή η διανομή τους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Η διανομή των τροφίμων θα γίνει με απόλυτη τήρηση των κανόνων ασφαλείας και υγιεινής και για τους εθελοντές μας, και για τους δικαιούχους, και για τα αγαθά που διανεμηθούν. Παρακαλούμε όλους, περισσότερο από κάθε άλλη φορά, να υπερβάλλουμε εαυτούς και να ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της αγάπης για να βιώσουμε αυτό το τόσο ιδιαίτερο φετινό Πάσχα, σαν Πάσχα της αληθινής Αγάπης, που είναι ο Χριστός μας!
Γίνονται δεκτά τρόφιμα καθημερινά 10-12 π.μ. και 6-7μ.μ. Πληροφορίες 2310696296, στις Σελίδες μας Ενορία Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου και Τράπεζα Τροφίμων Ι.Ν. Κοιμήσεως Θεοτόκου Ωραιοκάστρου (και μήνυμα), στα κινητά 6972370500 και 6973551515 και στο #ΜένουμεΆνθρωποι.
Ευχόμαστε ο Κύριός μας, που επέτρεψε αυτόν τον πειρασμό, να δώσει σε όλους μας μετάνοια, φώτιση και δύναμη να ξεπεράσουμε ΜΑΖΙ τις δυσκολίες και σύντομα να δοξολογήσουμε και να προσκυνήσουμε, πάλι ΜΑΖΙ, την Αγία Του Ανάσταση.
Καλό Πάσχα!
#ΜένουμεΣπίτι, #ΜένουμεΆνθρωποι

   
 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!