Σ. Αναστασιάδης: Ο κορονοιός δοκιμάζει τις αντοχές μας

O Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ: Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΜΑΣ

«Ο Κορονοιός δοκιμάζει τις αντοχές μας, τις αντοχές της ανθρωπότητας, με την επιμονή που δείχνει, αλλά όπως φαίνεται θα νικήσουμε και αυτή τη μάχη και θα βγούμε στο ξέφωτο για να συνεχίσουμε την πορεία μας..» όπως υποστήριξε  ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ,  βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης στη συνέντευξη που παραχώρησε στον fm 100, σήμερα το πρωϊ.

Αναφορικά με τους Έλληνες του εξωτερικού και τη δική τους καραντίνα, πέρα από τα Ελληνικά σύνορα τόνισε::
"Στο εξωτερικό οι Έλληνες λειτουργούν με μεγαλύτερη αλληλεγγύη. Στην Γερμανία, Σουηδία, Αυστραλία, Ιταλία κ.α.  μου λένε οι συμπατριώτες μας ότι ομάδες ομογενών βοηθάνε όσους έχουν μεγαλύτερη ανάγκη. Στην Αίγυπτο οι ομογενείς μου λένε ότι ενημερώνονται από τα δικά μας ΜΜΕ και προσπαθούν να εφαρμόσουν τα μέτρα της Ελληνικής κυβέρνησης» και πρόσθεσε,
«Αυτό που μου έκανε εντύπωση χθες που μίλησα με τον γνωστό παρουσιαστή και δημοσιογράφο κ. Αλιάγα που ζει στο Παρίσι,  ο οποίος μου έλεγε για τα συναισθήματά του που εκφράζουν και πολλούς συμπολίτες του, πως το χειρότερο είναι ότι ίσως δεν θα  μπορέσει να ξαναδεί την Πατρίδα του, ως ένα υποψήφιο θύμα του Κορονοιού.
  Για την Ελληνική οικονομία μετά το πέρας της κρίσης σημείωσε::
«Γίνονται διάφορες εκτιμήσεις. Είναι γεγονός ότι η οικονομία θα βγει λαβωμένη, όχι μόνο η Ελληνική αλλά και η παγκόσμια. Αυτό που προέχει και  δίνεται βάση αυτή τη στιγμή από όλες τις κυβερνήσεις είναι η δημόσια υγεία»
Για την αποφασιστικότητα που επέδειξε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη μάχη κατά του Κορονοιού ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας υπογράμμισε:
«Η Ελλάδα με την ταχύτητα και την αποφασιστικότητα που κινήθηκε κατάφερε να βρίσκεται σήμερα στις καλύτερες θέσεις παγκοσμίως. Αυτό το αναγνωρίζει η Διεθνής κοινότητα και ο Ελληνικός λαός στην κυβέρνηση και στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Η προσπάθεια συνεχίζεται. Υπακούμε στις υποδείξεις των ειδικών και όχι σε ανεύθυνες φωνές. ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ»Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!