Τώρα Συμβολική διαμαρτυρία στο δημαρχείο Παύλου Μελά για την καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Συμβολική διαμαρτυρία αυτή τη στιγμή μπροστά απο το δημαρχείο Παύλου Μελά.


Στην διαμαρτυρία παρευρίσκονται  Δήμαρχοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης, που  ενημερώνουν για όλες τις τελευταίες εξελίξεις.
Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Παύλου Μελά κ Δημ. Δεμουρτζίδης ανέφερε οτι κατα την διάρκεια της πανδημίας του covid-19, δεν έχει απαντηθεί ακόμη, ένα μηνα μετά το αίτημα των δημάρχων για αναστολή έγκρισης της ΑΕΠΟ και διαβούλευση.
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου κ Παντελής Τσακίρης οτι ο προβληματισμός έχει μεταφερθεί στους πάντες και πρέπει να γίνει σεβαστός.
Στην διαμαρτυρία συμμετέχουν ορισμένοι σύλλογοι της Πρωτοβουλίας  κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας η οποία σεβόμενη τους περιορισμούς και τα μέτρα, θα δώσει το δικό της στίγμα με τη συμβολική δράση: «Μπάλα μόνο στο γήπεδο - Όχι παιχνίδια στην πλάτη μας».
Οπως αναφέρουν και στην ανακοίνωσή τους
".....Σύμφωνα με το κάλεσμα του Δήμου Παύλου Μελά για συμβολική διαμαρτυρία, αφορμή είναι «η εκκωφαντική σιωπή της πολιτικής ηγεσίας και του προσωπικού του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας για το θέμα της καύσης απορριμμάτων RDF – SRF στο ΤΙΤΑΝ, συνεχίζεται». Επίσης γίνεται αναφορά ότι οι δήμαρχοι της Δυτικής Θεσσαλονίκης θα παραβρεθούν για να διαμαρτυρηθούν συμβολικά και να ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις.
Με τη συμβολική δράση, ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΜΠΑΛΑ πραγματικά, η αντιπροσωπεία θα δείξει ότι στο δικό μας γήπεδο -στην περιοχή μας- μπάλα παίζουμε και ΕΜΕΙΣ, οι πολίτες. Όχι αποφάσεις για εμάς, χωρίς εμάς. Με ουδέτερους και όχι κατευθυνόμενους διαιτητή και επόπτες, όπως το Υπουργείο Περιβάλλοντος και οι λοιποί «ειδικοί για την καύση».
ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΥΝΑΤΑ:
• Όχι στην καύση απορριμμάτων RDF-SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας.
• Οριστική παύση της διαδικασίας αδειοδότησης.
Το Υπουργείο Περιβάλλοντος οφείλει να διασφαλίσει την ποιότητα του αέρα που αναπνέουμε, δεν είναι διαιτητής, ούτε ενδιάμεσος.
Μαζί με τον ποδοσφαιρικό αγώνα θα κρεμαστούν πανό και θα γίνουν δηλώσεις αντίδρασης κατά την καύσης απορριμμάτων RDF – SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης.
Η δράση θα μεταδοθεί ζωντανά από εδώ, τη σελίδα της
«Πρωτοβουλίας κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας» στο facebook."



 Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασε η Πρωτοβουλία κατά της Καύσης Απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας.
























Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!