Η κυκλοφορία των λεωφορείων την Πρωτομαγιά


24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ 1ης ΜΑΙΟΥ 2020

Από τον Ο.Α.Σ.Θ. ανακοινώνεται ότι, µετά την απόφαση τον Συνδικάτού Εργαζοµένων Οργανισµού Αστικής Σνyκοινωνίας Θεσσαλονίκης να συµµετάσχει στις απεργιακές εκδηλώσεις πού κήρυξαν Γ.Σ.Ε.Ε. και Ε.Κ.Θ. για τον εορτασµό της Πρωτοµαγιάς, ο Οργανισµός µας θα λειτουργήσει µε προσωπικό ασφαλείας.

Στον επισυναπτόµενο πίνακα καταγράφονται οι γραµµές, ο αριθµός λεωφορείων και οι ώρες κυκλοφορίας ανά γραµµή (πρώτο — τελενταίο δροµολόγιο). Η νυκτερινή λεωφορειακή γραµµή Ν1 «ΚΤΕΛ — ΑΕΡΟ∆ΡΟΜΙΟ» θα λειτουργήσει κανονικά µέχρι τα µεσάνυχτα µε δύο (2) δροµολόγια, όπως επίσης Θα λειτουργήσουν κανονικά και τα ειδικά διασκευασµένα λεωφορεία για τη δωρεάν µετακίνηση των Α.µε.Α.

Πληροφορίες για τα δροµολόγια των γραµµών, τα οποία εκτελούνται προσωρινά από την ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης Α.Ε., θα βρουν οι επιβάτες στην ιστοσελίδα ωωω. ktelthes..gr .

Δείτε εδώ τα λεωφορεία με προσωπικό ασφαλείας
https://oasth.gr/#el/news/24WRH-APERGIA-THS-1hs--MAIOY-2020


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!