Σ. Αναστασιάδης: Η Ελλάδα έγινε πρότυπο για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία του κορονοιού


O Σ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ STATUS FM 107,7 : Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΥΠΟ

« Στο εξωτερικό ενισχύεται η θέση  και η αξιοπιστία της Χώρας μας, κάτι που μετά την λήξη της πανδημίας θα μας φανεί χρήσιμο..» τόνισε ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς ,  βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης , μιλώντας στον status fm 107,7 σήμερα το πρωί, και πρόσθεσε,

«Η Παγκόσμια κοινότητα έχει ως πρότυπο την Ελλάδα για τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε την πανδημία του Κορονοιού, και μάλιστα εν μέσω μιας άλλης κρίσης στα σύνορά μας, του προσφυγικού»

 Για  την επόμενη μέρα  και τα νέα δεδομένα που δημιουργεί ο Κορονοιός στη Χώρα μας , είπε:

« Η κυβέρνηση προετοιμάζεται, αλλά αυτό που ζούμε δεν το έχει ξανασυναντήσει η Παγκόσμια κοινότητα και αντιμετωπίζεται βήμα-βήμα … .Υπό αυτή την έννοια κινείται και η κυβέρνηση και κατηγορείται γι αυτό από την αντιπολίτευση, αλλά δεν είναι ώρα για πλειοδοσία και ανεύθυνες  υποσχέσεις. ..»

Αναφορικά με το πώς αντιμετωπίζουν οι πολίτες της εκλογικής του περιφέρειας τα περιοριστικά μέτρα λόγω Κορονοιού , υπογράμμισε:,
« Οι πολίτες έχουν αγωνία, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία συμφωνεί ότι η κυβέρνηση κινήθηκε ταχύτατα και πήρε τολμηρά μέτρα, τα οποία ήταν αποδοτικά, γι αυτό  η Χώρα μας συγκαταλέγεται στις καλύτερες θέσεις παγκοσμίως, αναφορικά με την διαχείριση του Κορονοιού. Ρωτάνε πότε θα τελειώσει όλο αυτό. Δυστυχώς σε αυτό δεν υπάρχει απάντηση,. Ακόμη και οι μικρές παρεκκλίσεις από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίσαμε μέχρι σήμερα  την πανδημία, μπορεί να μας οδηγήσουν στην αρχή,  και το λέω αυτό με αφορμή το γεγονός στη Λάρισα με τους Ρομά. Αυτή η ομάδα δεν πειθαρχεί εύκολα και αν έχουμε διασπορά θα είναι επικίνδυνο…….Είμαστε σε πολύ καλά επίπεδα, δεν έχουμε αυξημένα κρούσματα, αλλά αυτό πρέπει να διατηρηθεί..»
https://www.youtube.com/watch?v=D_JruOu1x-M&t=6s


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!