Καλαμαριά Πρώτη Ξανά: Μέτρα στήριξης επιχειρήσεν & εργαζομένων στην Καλαμαριά Τώρα!


ΜΕΤΡΑ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ & ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΤΩΡΑ!
Εκατοντάδες επιχειρήσεις και χιλιάδες εργαζόμενοι στην Καλαμαριά, όπως και πανελλαδικά, ζούνε καθημερινά με την ανησυχία της επόμενης ημέρας της επιδημίας του κορονωιού. Όσο πλησιάζει η πολυπόθητη επανεκκίνηση και η έναρξη της άρσης των περιοριστικών μέτρων, τόσο γίνεται φανερό το μεγάλο στοίχημα που θα αντιμετωπίσουμε για την επιβίωση και ανάκαμψη της οικονομίας, μέσα σε ένα πλαίσιο πρωτόγνωρων περιορισμών.
Έχοντας διαγνώσει έγκαιρα το μέγεθος του προβλήματος, η παράταξή μας “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”, ανέδειξε το θέμα με αποτέλεσμα να προκληθεί συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τη λήψη αποφάσεων, με στόχο τη στήριξη της τοπικής αγοράς και των εργαζομένων στις επιχειρήσεις του Δήμου μας. Στη συνεδρίαση της Τρίτης, 21/4, καταθέσαμε πλήρη και σαφή πρόταση μέτρων, πρωτοβουλία που ακολούθησαν και οι υπόλοιπες παρατάξεις, διευρύνοντας το πλαίσιο των προτάσεων που καταγράφηκαν.
Η διοίκηση του Δήμου έχει, συνεπώς, στα χέρια της ένα σύνολο προτάσεων, η τελική σύνθεση και η εφαρμογή των οποίων, είναι ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ και ΑΝΑΓΚΑΙΑ για να προσφερθεί πολύτιμη χείρα βοηθείας στον επιχειρηματικό κόσμο της Καλαμαριάς και κατ' επέκταση στο σύνολο των εργαζομένων τους και των οικογενειών τους.
Δυστυχώς, και παρά τον επείγοντα χαρακτήρα του θέματος και τις λεκτικές δεσμεύσεις του Δημάρχου για άμεση ενεργοποίηση των μέτρων στήριξης, δεν έχει ακόμα κατατεθεί η τελική πρόταση των μέτρων. Πολύ δε περισσότερο δεν έχει ληφθεί ακόμα καμιά απόφαση και δεν έχει εφαρμοστεί κανένα μέτρο στήριξης από την Διοίκηση.     
Πολιτικά παιχνίδια και μικροπολιτικές επιδιώξεις δεν χωρούν αυτή την ώρα. Με αίσθημα ευθύνης θα στηρίξουμε την τελική πρόταση μέτρων στήριξης που θα κατατεθεί, ακόμα κι αν διαφέρει σημαντικά από την πρότασή μας, ακόμα και είναι ελλιπής, αρκεί να ξεκινήσει ΑΜΕΣΑ η στήριξη των επιχειρήσεων, των εργαζομένων τους και των οικογενειών τους. Παράλληλα, θα συνεχίσουμε να πιέζουμε και να διεκδικούμε την λήψη επιπλέον μέτρων στήριξης, όπου εντοπίζουμε κενά, αδικίες και ελλείψεις.
Θα τιμήσουμε για ακόμη μία φορά την ψήφο των συνδημοτών μας, δουλεύοντας για το κοινό όφελος των Καλαμαριωτών και θα σταθούμε απέναντι σε όποιον τολμήσει να επιδιώξει μικροπολιτικά οφέλη, μέσα στην οικονομική λαίλαπα που αγγίζει τους πάντες.
Είναι η ώρα των έργων και όχι των λόγων. Ο καθένας οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.
Άρης Τεμεκενίδης
Επικεφαλής “Καλαμαριά Πρώτη Ξανά”


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!