Δήμος Ωραιοκάστρου: Στρατηγική του κύριου Σκαρλάτου η αυτογελοιοποίηση


Στρατηγική του κύριου Σκαρλάτου η αυτογελοιοποίηση


«Αλίμονο στους επιχειρηματίες του δήμου Ωραιοκάστρου»…. που ο νέος δήμαρχος πριν καλά-καλά καθίσει στη θέση του μείωσε κατά 11,4% τα δημοτικά τέλη για όλους τους επαγγελματίες και που σε μερικούς μήνες το μέτρο αυτό θα επεκταθεί και στα νοικοκυριά.

«Αλίμονο στους επιχειρηματίες του Δήμου Ωραιοκάστρου»… που τους απάλλαξε εντελώς από τα δημοτικά τέλη για να τους ελαφρύνει από τη ζημία που υπέστησαν λόγω κορονοϊού.

«Προτάσεις»: πού ακριβώς τις καταθέτετε και εμείς δεν τις βλέπουμε; Μήπως οι «προτάσεις» σας είναι ήδη μέτρα υιοθετημένα από τη διοίκηση και ήδη βρίσκονται σε ισχύ;

«Λουδοβίκειο ύφος»: μήπως αναφέρεστε στο δικό σας ύφος τη στιγμή που φυγομαχείτε, εγκαταλείποντας το δημοτικό συμβούλιο κάθε φορά που δεν μπορείτε να επιχειρηματολογήσετε;

«Απουσία δημάρχου»: ο δήμαρχος επιτελεί στο ακέραιο τα καθήκοντά του καθημερινά και από τη θέση του. Παρακολουθείτε μήπως το πρόγραμμά του; Από πού ενημερώνεστε σχετικά με αυτό;

«ΤΙΤΑΝ»: ισχυρίζεστε ότι εσείς και μόνο εσείς έχετε το μονοπώλιο στην περιβαλλοντική ευαισθησία; Μάλλον αυτό θα εννοείτε όταν μιλάτε για «αλαζονεία». Όχι μόνο από την αρχή κινηθήκαμε προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά ενισχύσαμε τη θέση μας, διασφαλίζοντας τη στήριξη και των άλλων δημάρχων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.

«Έργο»: μη ρωτάτε εμάς. Ρωτήστε αυτούς που ήδη μέσα σε μερικούς μήνες ωφελούνται από αυτό. Εισπράττουμε καθημερινά την ικανοποίηση των συνδημοτών μας για:
-  Τη μείωση των δημοτικών τελών προς όλους τους επαγγελματίες του δήμου μας στην οποία προχωρήσαμε με το καλημέρα.
- Το ασταμάτητο καθάρισμα, το νοικοκύρεμα και την περιποίηση κάθε γωνιάς του δήμου μας.
- Τη διασφάλιση καλύτερων συγκοινωνιών για τους δημότες μας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.
- Την κατάρτιση ενός φιλόδοξου προϋπολογισμού που πρόκειται να αλλάξει την όψη του δήμου.
- Την ένταξη έργων σε εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδότησης.
- Την άρτια διαχείριση της κρίσης του κορονοϊού και την έμπρακτη αλληλεγγύη που δείχνουμε κάθε μέρα προς τους ευάλωτους συμπολίτες μας, παρέχοντάς τους όλα τα αναγκαία.

«Συνεργάτες»: καταθέστε τα βιογραφικά των δικών σας συνεργατών και ας τα συγκρίνουμε με τα αντίστοιχα των συνεργατών του δημάρχου.

Κατόπιν των παραπάνω, σας ευχόμαστε ολόψυχα να μπορέσετε να γίνετε χρήσιμος προς τους ανθρώπους που σας ψήφισαν. Ποτέ δεν είναι αργά, κύριε Σκαρλάτο.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!