Αποχή της Αλληλεγγύης Ανατροπής απο το σημερινό ΔΣ Ωραιοκάστρου



Η Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ πιστά συνεπής στην προ καιρού ρητά δηλωμένη θέση και στάση της ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχει σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου που θα διενεργούνται με περιφορά και ψήφιση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ενημερώνει του δημότες ότι ΘΑ ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του δημοτικού συμβουλίου που γίνεται στις 3 μ.μ
Η τακτική της ψηφοφορίας με περιφορά (οποιοσδήποτε κι αν είναι ο λόγος που επικαλείται η διοίκηση του Δήμου) δεν αντιστοιχεί στις δημοκρατικές διαδικασίες της αλληλεπίδρασης που οφείλουν να διέπουν τις συνεδριάσεις ενός δημοτικού συμβουλίου, πόσο μάλλον τη στιγμή που ο Δήμος Ωραιοκάστρου δαπάνησε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για την κάλυψη των ηλεκτρονικών  μέσων για συνεδριάσεις με τηλεδιασκέψεις.
Επίσης δηλώνουμε ρητά ότι δεν πρόκειται να συμμετάσχουμε σε καμία μελλοντική συνεδρίαση που θα γίνει με αυτό τον τρόπο, αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε με την «παρουσία μας» αποφάσεις που δεν θα τυγχάνουν αποτέλεσμα ώριμου και γόνιμου διαλόγου των συμβούλων και της διοίκησης.
                   Το γραφείο τύπου της Δ.Κ.Π.Ω ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!