Αγ. Θεμελής: Δήλωση καταδίκης κάθε τακτικής φίμωσης της ενημέρωσης


Δ Η Λ Ω Σ Η
 
ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

            Παρακολούθησα τη διένεξη της δημοτικής αρχής με τον υπεύθυνο της ιστοσελίδας Sarkazonea. Για κάποια ερωτήματα, δόθηκε καθυστερημένη απάντηση με απειλές για μηνυτήριες αναφορές. Πάγια άποψή μας είναι ότι πολιτικά ζητήματα λύνονται με πολιτικό τρόπο, με δελτίο τύπου ή εισαγωγή του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο.
            Στη συγκεκριμένη περίπτωση η δημοσιογραφική κάλυψη αφορούσε στην περιγραφή πραγματικών γεγονότων, της ταυτόχρονης ασφαλτόστρωσης δημοτικού και ιδιωτικού χώρου και την ως εκ τούτου δημιουργία ερωτημάτων. Η συγκεκριμένη αντιδημαρχία τοποθετήθηκε επί του θέματος. Το θέμα πρέπει να τελειώσει εδώ. Όταν  κάποιοι δέχονται κριτική δεν θα πρέπει να ενοχλούνται. Ο κάθε πολίτης θα βγάλει τα συμπεράσματά του και θα είμαστε όλοι προσεκτικότεροι για παρόμοια συμβάντα στο μέλλον, κυρίως να αποφεύγουμε τις συμπτώσεις. Σε αυτό είναι πολύτιμη η συνεισφορά των μέσων ενημέρωσης και καταδικαστέα η οποιαδήποτε απειλή περιορισμού.
            Η δημοτική αρχή οφείλει σήμερα που τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά να ασχοληθεί με τα φλέγοντα προβλήματα του τόπου και με τα έργα που εκκρεμούν.

                                                                               Ωραιόκαστρο 17/5/2020
                                                                                   Θεμελής  Αγγελος
                                                                                Δημοτικός  Σύμβουλος
                                                                               «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ»



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!