Αθ. Κίκης για καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ: Δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία ώστε να ληφθεί υπόψιν η βούληση των κατοίκων.


Ο περιφερειακός συμβουλος κ Αθανασιος Κίκης σε ανάρτησή του σε μεσο κοινωνικής δικτύωσης αναφερθηκε στην καύση απορριμμάτων και στην Πρωτοβουλία κατα της καυσης απορριμματων στο ΤΙΤΑΝ τονίζοντας:
Για όλους εμάς που διαμένουμε και δραστηριοποιούμαστε στην περιοχή της Ευκαρπίας, είναι απαραίτητο σε ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η προοπτική της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ, να προηγηθεί δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία ώστε να ληφθεί υπόψιν η βούληση των κατοίκων.

Είναι θεμελιώδες δικαίωμα του κάθε πολίτη να έχει πλήρη ενημέρωση για μία τόσο σημαντική ενέργεια και θα πρέπει με κάθε μέσο να στηρίζεται ο οργανωμένος διάλογος ώστε πριν από τη λήψη οποιασδήποτε απόφασης να συνομιλεί το Κράτος με την Κοινωνία.

Θα πρέπει όλοι να στηρίζουμε τις ανησυχίες της πρωτοβουλίας των 120 Συλλόγων, υπερασπιζόμενοι το δικαίωμα να ζούμε σε ένα καλύτερο περιβάλλον και με καλύτερη ποιότητα ζωής στη Δυτική Θεσσαλονίκη, τα οποία άλλωστε τα αξίζουμε!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!