“Ακόμη πιο δυναμικά” μετά την συνέλευση των συλλόγων και φορέων της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρίας


Εκπρόσωποι των 122 συλλόγων και σωματείων ανταποκρίθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Μαΐου στο κάλεσμα της έκτακτης συνέλευσης της Πρωτοβουλίας κατά της καύσης απορριμμάτων στο Τιτάν Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του ανοιχτού θεάτρου της Κρύας Βρύσης στην Πολίχνη, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα και αποστάσεις λόγω κορωνοϊού.

Αφού έγινε ενημέρωση από τα μέλη του συντονιστικού της Πρωτοβουλίας, κατατέθηκαν απόψεις και προτάσεις και αποφασίστηκε κλιμάκωση του αγώνα κινητοποιήσεις και ενημερωτικές δράσεις.
Η Πρωτοβουλία κατά της καύσης απορριμμάτων στο Τιτάν Ευκαρπίας συνεχίζει ακόμη πιο δυνατή, μετά την χθεσινή συνέλευση των συλλόγων τον αγώνα της, όπως δήλωναν αρκετά μέλη της.











Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!