Δήμος Ωραιοκάστρου: Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο



ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Με τηλεδιάσκεψη η συνεδρίαση του
Σ.Τ.Ο. Πολιτικής Προστασίας για την αντιπυρική περίοδο


Μέσω τηλεδιάσκεψης πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου (Σ.Τ.Ο.) Πολιτικής Προστασίας του δήμου Ωραιοκάστρου εν όψει της νέας αντιπυρικής περιόδου.
Στόχος της συνεδρίασης, που διεξήχθη υπό την προεδρία του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Δαμιανού Ιωσηφίδη, ήταν η ενημέρωση όλων των εμπλεκόμενων φορέων και ο σχεδιασμός δράσεων και μέτρων πρόληψης και ετοιμότητας.
Πέραν του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας, στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η διευθύντρια Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας και Ποιότητας Ζωής του δήμου Ωραιοκάστρου Κατερίνα Ευθυμίου όπως και εκπρόσωποι των δημοτικών κοινοτήτων. Ακόμη εκπροσωπήθηκαν φορείς που εμπλέκονται στον σχεδιασμό δράσεων πολιτικής προστασίας, όπως η περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η αποκεντρωμένη διοίκηση Μακεδονίας – Θράκης, το δασαρχείο, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η Ελληνική Αστυνομία, ο στρατός και η ΟΜΑΚ Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!