Επαναλειτουργεί σήμερα το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ). Επίσκεψη από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκο Νίτσα

Επαναλειτουργεί σήμερα το Κέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) – Επίσκεψη  από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκο Νίτσα για την εύρυθμη λειτουργία του ΚΕΠΑ με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
  
 
To Kέντρο Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) που βρίσκεται στο κτίριο του ΕΦΚΑ στην Πύλη Αξιού, στην οδό Πολυτεχνείου 1, θα επισκεφθεί το πρωί της Παρασκευής 15 Μαΐου, ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Νίκος Νίτσας με αφορμή την επαναλειτουργία του ύστερα από την άρση των μέτρων λόγω covid19. 
 
Ο ΙΣΘ έχει αναλάβει από την αρχή του χρόνου, πρωτοβουλίες στήριξης της δημόσιας υγείας και των δομών της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας και θα τις συνεχίσει όλο το χρόνο. Στην ατζέντα των θεμάτων που συζητά ο πρόεδρος Ν. Νίτσας με τον διευθυντή του Ζ΄ υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Θεσσαλονίκης (πρώην ΙΚΑ Πύλης Αξιού) Γ. Τσαχιρίδη και τον αντιπρόεδρο της Επιστημονικής Εταιρείας Ιατρών ΚΕΠΑ (ΕΛΙΕΑΚΑΠ) ψυχίατρο Π. Κίρτσιο είναι οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό. Η λίστα των γιατρών - μελών των επιτροπών του ΚΕΠΑ, όλων των ειδικοτήτων, από το 2011 μέχρι σήμερα γίνεται όλο και μικρότερη λόγω συνταξιοδοτήσεων με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται οι ασθενείς και οι συνοδοί τους. Ο κ. Νίτσας πρόσφατα είχε ζητήσει την άμεση υλοποίηση του σχεδιασμού για τη λειτουργία δεύτερου ΚΕΠΑ στην ανατολική Θεσσαλονίκη. 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!