Δύναμη Δημιουργίας δήμου Ωραιοκάστρου: Παιχνίδια Παραπλάνησης…


Παιχνίδια Παραπλάνησης…

     Είναι διαχρονικά πάγια τακτική της παράταξής μας να μη σχολιάζει ενημερωτικές ιστοσελίδες για τις απόψεις τους, όσο και αν δε συμφωνούμε μαζί τους,  όπως επίσης και να μη διαμαρτυρόμαστε όταν για δικούς τους λόγους μας αγνοούν.  Ελάχιστες εξαιρέσεις σε αυτό τον κανόνα αποτελούν περιπτώσεις όπως η συγκεκριμένη, όπου δημοσιεύονται γεγονότα που είναι ψευδή. Σε απάντηση στην ιστοσελίδα «Πολίτες Ωραιοκάστρου» που ως δικαιολογία για τη στάση της να δημοσιεύσει ρεπορτάζ με ψευδή στοιχεία χωρίς να ζητήσει και τη δική μας άποψη και αναφέρει ως λόγο τον «αδικαιολόγητο “αποκλεισμό” τον τελευταίο καιρό του Polites Oraiokastrou από τις δραστηριότητες και τα δελτία τύπου -πλην του τελευταίου- της παράταξης του κ. Παπακωνσταντίνου, οδήγησε στη θεσμική πληροφόρηση από την πλευρά κ. Πατσαλά σχετικά με το αποτέλεσμα της συνάντησης στον Δρυμό, για το μείζων θέμα του δανειοθαλάμου στη θέση “ΚΑΜΑΡΑ” Δρυμού», έχουμε να πούμε ότι δυστυχώς για τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αυτό είναι ψέμα το οποίο οφείλουμε να αποδείξουμε. Για το λόγο αυτό παραθέτουμε τη λίστα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας στο τέλος του δελτίου τύπου, με όλους τους αποδέκτες των τελευταίων δελτίων τύπου, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η ηλεκτρονική διεύθυνση της ιστοσελίδας «Πολίτες Ωραιοκάστρου». Επιπλέον, αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν και οι υπόλοιποι παραλήπτες οι οποίοι βλέπουν στις αποστολές μας την ηλεκτρονική διεύθυνση της συγκεκριμένης ιστοσελίδας. Βέβαια, σε κάθε ενδιαφερόμενο, μπορούμε να δείξουμε και τις λίστες αποστολής των παλαιότερων δελτίων τύπου μας.
     Στη δεύτερη παράγραφο της ίδιας απάντησης συνεχίζεται η περίτεχνη διαστρέβλωση των λεγομένων μας, όπου ο συντάκτης αναφέρει επί λέξει, «εμείς επιμένουμε, απορώντας ταυτόχρονα γιατί τονίζεται στο δελτίο τύπου ότι «κανένας δεν υπήρξε ποτέ υποψήφιος της παράταξης»,  αποκρύπτοντας την αρχή της ίδιας πρότασης που έχει ως εξής: «Το μόνο που ζήτησε επανειλημμένα ο κ. Παπακωνσταντίνου στην τηλεφωνική επικοινωνία που προκάλεσε ο ίδιος ο κ. Πατσαλάς, ήταν η ενημέρωση και η συμμετοχή όσων μελών του Τοπικού Συμβουλίου Δρυμού επιθυμούσαν να παρευρεθούν στη συγκεκριμένη ενημερωτική συνάντηση, εκ των οποίων κανένας δεν υπήρξε ποτέ υποψήφιος της παράταξης «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ», παραποιώντας με αυτό τον τρόπο πλήρως το νόημα της.  Μπορεί να μας πει ποιο από τα επτά εκλεγμένα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Δρυμού υπήρξε ποτέ υποψήφιος με την παράταξη «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»;
     Αφού λοιπόν ο συντάκτης δε θέλει να χρησιμοποιήσει ως αποδεικτικό στοιχείο τη δημοσίευση του διαλόγου του κ. Παπακωνσταντίνου με τον κ. Πατσαλά, γιατί δε ρωτάει τον κ. Πατσαλά εάν ο διάλογος είναι αληθής για να αποκαταστήσει, έστω και αργοπορημένα, το ανακριβές ρεπορτάζ του; Γιατί τελικά ταυτίζει την απάντηση του με τα ψεύδη του κ. Πατσαλά, χωρίς ουσιαστικά να ανακαλεί τίποτα, προσπαθώντας κιόλας να στοχοποιήσει  και την «Ενωτική Κίνηση Πολιτών Δρυμού», κάτι που φυσικά επιθυμεί ο κ. Πατσαλάς για να αποπροσανατολίσει και να διχάσει τους πολίτες του Δρυμού; 
     Όσον αφορά την απάντηση του κ. Πατσαλά, η οποία χαρακτηρίζει ένα συντάκτη άρθρων σινερομάντζου λαϊκής κατανάλωσης και όχι κάποιον ο οποίος κατέχει μία υπεύθυνη θέση, θέλουμε να του αναφέρουμε τα εξής:
     Τον ευχαριστούμε πολύ για τη μεγαλοψυχία του αλλά επιθυμούμε να μας μηνύσει, για την ακρίβεια τον προκαλούμε. Όντας και ο ίδιος δικηγόρος, εάν πιστεύει ότι δημοσιεύσαμε κάτι το οποίο τον προσβάλει και αφορά προσωπικά του στοιχεία και δεδομένα, θα χαρούμε ιδιαίτερα να αποδείξουμε στο ακροατήριο ότι αναγκαστήκαμε εξ αιτίας του να το κάνουμε, για να προστατευτούμε από τα ψέματα και τις συκοφαντίες που ο ίδιος είπε και δημοσιεύτηκαν εναντίον μας! Είναι κρίμα για τον ίδιο γιατί δε θέλαμε να δώσουμε δημοσιότητα, αλλά αυτός μας ανάγκασε και δυστυχώς γι’ αυτόν πιάστηκε στα πράσα.
     Όσον αφορά τις προσωπικές του ύβρεις για το πρόσωπο του κ. Παπακωνσταντίνου τις αφήνουμε ασχολίαστες, γιατί δεν τιμούν κανένα και χαρακτηρίζουν μόνο τον ίδιο και τον τρόπο που πολιτεύεται. Δείχνουν τη σύγχυσή του και το γεγονός ότι παρά το νεαρό της ηλικίας του διαπνέεται από αντιλήψεις πολιτικών άλλης εποχής και δε διστάζει μπροστά σε τίποτα προκειμένου να πετύχει το στόχο του.

Αποδεικτικά αποστολής δελτίων τύπου στο «Πολίτες Ωραιοκάστρου»




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!