Συνάντηση του δημάρχου Δημ. Δεμουρτζίδη με τον πρωθυπουργό Κυρ. Μητσοτάκη για Μητροπολιτικό πάρκο Παύλου Μελά και για την καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνάντηση με τον δήμαρχο Παύλου Μελά Δημήτρη Δεμουρτζίδη ενημερώθηκε για την εξέλιξη των εργασιών της πρώτης φάσης ανάπλασης του Μητροπολιτικού Πάρκου Παύλου Μελά και δεσμεύτηκε ότι η κυβέρνηση θα τρέξει τις διαδικασίες για την οριστική έγκριση του Ειδικού Χωρικού Σχεδίου και θα χρηματοδοτησει επιπλέον μελέτες για την αξιοποίηση και των υπολοίπων ιστορικών κτιρίων που θα παραμείνουν μέσα στο πάρκο για να προχωρήσει το συντομότερο δυνατόν η ανακατασκευή τους για χρήσεις πολιτισμού και του Μουσείου Προσφυγικού Ελληνισμού.

Ο δήμαρχος έθεσε επίσης στον πρωθυπουργό το θέμα της αναστολής της διαδικασίας τροποποίησης της άδειας του Τιταν για την καύση εναλλακτικών - καυσίμων απορριμμάτων και ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε ότι θα ασχοληθεί προσωπικά γιατί είναι πολύ σοβαρό περιβαλλοντικό θέμα και κατανοεί τις ανησυχίες των κατοίκων της Δυτικής Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!