Συμπάρασταση ΣΥΡΙΖΑ στον αγώνα ενάντια στην καύση απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ


ΟΧΙ στην καύση απορριμμάτων στο εργοστάσιο ΤΙΤΑΝ

Την αντίθεσή τους στην καταστροφική για το περιβάλλον καύση απορριμμάτων στο εργοστάσιο Τιτάν εξέφρασαν σήμερα με κινητοποίηση οι κάτοικοι στο δήμο Παύλου Μελά.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, στέκεται στο πλευρό των πολιτών και συμπαραστέκεται στην αγώνα τους για καλύτερη ποιότητα ζωής και καθαρό περιβάλλον.
Καταγγέλλουμε την κυβερνητική μεθόδευση να τροποποιήσει την άδεια του Τιτάνα εν μέσω καραντίνας και να επιτρέψει την καύση απορριματογενών καυσίμων στις εγκαταστάσεις του.
Λέμε ΟΧΙ στην καύση απορριμμάτων εντός του πολεοδομικού ιστού κάτι που θα συμβάλλει στην περαιτέρω υποβάθμιση της Δυτικής Θεσσαλονίκης και θα επιβαρύνει την υγεία των κατοίκων της.
Ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης έδωσε το παρών στην κινητοποίηση με την παρουσία της βουλευτού Α΄ Θεσσαλονίκης, Κατερίνας Νοτοπούλου, του συντονιστή της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστου Δουίτση, του γραμματέα της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, Φοίβου Τσικλιά, στελεχών και μελών του κόμματος.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης

Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!