Παράσταση διαμαρτυρίας ΕΛΤΕΕ-Θ στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης -Κεντρικής Μακεδονίας


Παράσταση διαμαρτυρίας ΕΛΤΕΕ-Θ στην ΠΔΕ-ΚΜ
Παράσταση διαμαρτυρίας των εκπαιδευτικών που υπηρετούν στα ΕΠΑ.Λ. στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας διοργάνωσε η ΕΛΤΕΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης την Δευτέρα 04-05-2020, με τήρηση των κανόνων για τις συγκεντρώσεις.
Οι πρόεδροι των ΕΛΤΕΕ Ανατ. και Δυτ. Θεσσαλονίκης επέδωσαν στον Περιφερειακό Διευθυντή Εκπαίδευσης κ. Αλέξανδρο Κόπτση τα έγγραφα με τις θέσεις των Ενώσεων σχετικά με τα άρθρα 51 και 52 του Σχεδίου Νόμου που αναφέρεται στον ηλικιακό «κόφτη» των 17 ετών μόνο για τους φοιτούντες στα ΕΠΑ.Λ. Ο Διευθυντής ρώτησε λεπτομέρειες για τις επιπτώσεις που θα έχει στα ΕΠΑΛ τυχόν ψήφιση αυτής της ρύθμισης και δεσμεύτηκε να αποστείλει τα έγγραφα στην Υπουργό.
Υπενθυμίζουμε ότι η διαβούλευση για το Σχέδιο Νόμου παραμένει ανοιχτή μέχρι αύριο Τετάρτη 06-05-2020 στις 08:00 το πρωί (στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.opengov.gr/ypepth/?p=5133).
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν ατομικά ο καθένας εκφράζοντας τις τεκμηριωμένες αντιρρήσεις τους.
Οι θέσεις μας παρουσιάζονται ΕΔΩ.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!