Κ.Γκιουλέκας: "Αυτή την ώρα δίνουμε μια μάχη και την ώρα της μάχης κανείς δεν μπορεί να σκέφτεται για προσφυγή στις κάλπες"

Κατηγορηματικό όχι απάντησε ο Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας ερωτηθείς σε τηλεοπτική συζήτηση για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

«Αυτή την ώρα δίνουμε μια μάχη και την ώρα της μάχης κανείς δεν μπορεί να σκέφτεται για προσφυγή στις κάλπες», σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης.

Κληθείς να σχολιάσει την στάση της αντιπολίτευσης, ο Κώστας Γκιουλέκας υπογράμμισε:
«Κράτησε πολύ λίγο η συναίνεση του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς θέλουν να επανέλθουν στο πολιτικό προσκήνιο κάνοντας κάποιου άλλου είδους προτάσεις, χρησιμοποιώντας μικροπολιτικές τακτικές. Αυτά, όμως, δεν ωφελούν. 
Σ' αυτή την περίοδο ας αρθούν όλοι στο ύψος των περιστάσεων.  

Εμείς ακούμε σοβαρά κάθε πρόταση απ' όπου κι αν προέρχεται. Το να έρχεσαι, όμως, και να λες "δώστε όλα τα λεφτά τώρα", όπως κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτό όχι, δεν συμφωνούμε! Αυτό που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι τελείως επιπόλαιο γιατί τίποτε δεν είναι σίγουρο. Ούτε ξέρουμε πόσο θα κρατήσει αυτή η κρίση ούτε εάν θα βαθαίνει κι άλλο ούτε πόσα χρήματα ακόμη θα χρειαστούν», τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας.

«Η Κυβέρνηση με τα μέτρα που έχει λάβει προσπάθησε να αντιμετωπίσει μία πρωτοφανή κρίση. Αυτά τα μέτρα συνεχίζονται και τον Μάϊο. Κανείς δεν ισχυρίζεται ότι λύθηκαν όλα τα προβλήματα, όμως, κατά γενική ομολογία τα μέτρα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση. Αυτό δείχνουν και τα δημοσκοπικά ευρήματα από την περίοδο της κρίσης. Ότι ο Έλληνας πολίτης κατανοεί την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται και δηλώνει ότι έως τώρα βαδίζουμε στην σωστή κατεύθυνση.

Ούτε επαναπαυόμαστε ούτε σταματούμε την προσπάθεια. Ο αγώνας συνεχίζεται και θα προχωρήσουμε με βάση το σχέδιο που έχουμε καταθέσει και το οποίο εξήγησε ξεκάθαρα στην Βουλή ο Κυριάκος Μητσοτάκης»,
 κατέληξε ο βουλευτής Θεσσαλονίκης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!