Δήμος Ωραιοκάστρου και ΕΠΩΦ σχημάτισαν το λογότυπο «G» με κεριά ως φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού



Δήμος Ωραιοκάστρου και ΕΠΩΦ σχημάτισαν το λογότυπο «G» με κεριά ως φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού

Φόρο τιμής στα 353.000 θύματα της Γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού απέτισαν απόψε ο δήμος Ωραιοκάστρου και η Ένωση Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων. Οι φετινές εκδηλώσεις μνήμης έχουν συμβολικό χαρακτήρα, λόγω των περιοριστικών μέτρων που εξακολουθούν να βρίσκονται σε ισχύ για τον κορονοϊό.
Το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων καθώς και μια ολιγομελής αντιπροσωπεία από στελέχη του δήμου Ωραιοκάστρου σχημάτισαν με κεριά το λογότυπο «G» μπροστά από το μνημείο που είναι αφιερωμένο στη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, απέναντι από το δημαρχείο Ωραιοκάστρου.

Κόκκινο φωταγωγήθηκε το δημαρχείο
Από απόψε, εξάλλου, και μέχρι το βράδυ της 19ης Μαΐου, έπειτα από σχετική συνεννόηση του δήμου και της ΕΠΩΦ, το δημαρχείο Ωραιοκάστρου θα παραμείνει φωταγωγημένο στο κόκκινο χρώμα, το οποίο αντιπροσωπεύει το αίμα των χιλιάδων αθώων θυμάτων της Γενοκτονίας.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!