Πιλοτική πεζοδρόμηση της παραλιακής Ν. Πλαστήρα στην Καλαμαριά στις 20-21/6Πιλοτική πεζοδρόμηση της παραλιακής Ν. Πλαστήρα στην Καλαμαριά στις 20-21/6

Η Αρετσού, η ριβιέρα της Θεσσαλονίκης ήταν  για πολλές δεκαετίες ο αγαπημένος προορισμός των Θεσσαλονικιών, καλοκαιρινό θέρετρο  και αποτελούσε  έναν από τους πιο διάσημους τόπους για διασκέδαση.
Σήμερα, ο Δήμος Καλαμαριάς  με στόχο να επαναναδειχθεί και πάλι η περιοχή ως ένας ελκυστικός προορισμός  για το κοινό,  προχωρά σε εφαρμογή  πιλοτικής πεζοδρόμησης της Νικολάου Πλαστήρα.
΄Ετσι η παραλιακή λεωφόρος θα μείνει ανοιχτή για τους πεζούς και απαγορευτική για τα αυτοκίνητα,  το επόμενο Σαββατοκύριακο, 20 και 21 Ιουνίου, με σκοπό να καθίσταται σταδιακά και πάλι ένας τόπος αναψυχής και διασκέδασης.
Συγκεκριμένα, η Πλαστήρα από το ύψος της οδού Χηλής έως την οδό Ποσειδώνος, θα παραμείνει  κλειστή στην κυκλοφορία των οχημάτων από τις  4 το απόγευμα του Σαββάτου έως τις 9 το  βράδυ της Κυριακής.
Οι πολίτες θα μπορούν εκείνες τις ώρες  να κάνουν τον περίπατό τους με άνεση και την εκπληκτική θέα στη θάλασσα, να απολαύσουν το φαγητό ή τον καφέ τους και να διασκεδάσουν με διάφορες δράσεις που θα πραγματοποιηθούν, ξαναζωντανεύοντας την περιοχή.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!