Ολοκληρώθηκε η ΓΣ της ΕΠΩΦ. Την Δευτέρα 29/6/2020 οι εκλογές για την ανάδειξη νεόυ ΔΣ.



Πραγματοποιήθηκε σήμερα η εκλογοαπολογιστική συνέλευση της Ένωσης Ποντίων Ωραιοκάστρου και Φίλων,  στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο, στο εξωτερικό χώρο μπροστά απο τα γραφεία του συλλόγου.
Η ΓΣ είχε αναβληθεί λόγω  της επιδημίας του κορονωιού και της κατάστασης που είχε δημιουργηθεί  στη χώρα μας και τις σχετικές με αυτήν Κ.Υ.Α Αριθμ. Δια /ΓΠ οικ. 33464/2020 φεκ 2086 /β/30-5-2020 και την ΚΥΑ αριθμ. Δια / ΓΠ οικ. 34439/2020 ΦΕΚ 2146 /β/3-6-2020 αναφορικά με την λειτουργία των πολιτιστικών συλλόγων και την διάταξη του άρθρου 12 του Καταστατικού του συλλόγου.
Η ΓΣ πραγματοποιήθηκε και ήταν  μεγάλη η προσέλευση των μελών του συλλόγου, γεγονός που οδήγησε σε  απαρτία απο την πρώτη και έτσι δεν χρειάσθηκε δεύτερη ημερομηνία πραγματοποίησης της συνέλευσης.
Η συνέλευση ξεκίνησε με την ανάγνωση του  διοικητικού και οικονομικού απολογισμού,  στη συνέχεια υπήρξαν αρκετές διευκρινιστικές ερωτήσεις,  ενημέρωση απο τον εκπρόσωπο της εξελγκτικής επιτροπής, ψηφοφορία για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και τέλος αρκετά μέλη τοποθετήθηκαν για τα τεκταινόμενα στον σύλλογο.
Κατά την διάκρεια της συνέλευσης υπήεξαν μικροεντάσεις σε διάφορα ζητήματα, παρ' όλα αυτά καταλυτική ήταν η τοποθέτηση του Λάκη Σημαιοφόρίδη που έδωσε ένα ενωτικό τόνο και  έναν αέρα συσπείρωσης του συλλόγου γύρω απο το νέο ΔΣ που θα εκλεγεί.
Η ΓΣ ολοκληρώθηκε με την εκλογή εφορευτικής επιτροπής και την προκύρηξη εκλογών την Δευτέρα 29/6/2020. 
Κατά την διάρκεια της ΓΣ πάρθηκαν όλα τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την προστασία απο τον Covid-19 γι' αυτό και η ΓΣ έγινε στον αύλειο χώρο του Κονταξοπούλειου.















Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!