Δήμος Ωραιοκάστρου: 3.000 μπουκαλάκια με νερό για τους μαθητές των πανελληνίων χορήγησαν "Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα" και "Electra Furniture"


3.000 μπουκαλάκια με νερό για τους μαθητές των πανελληνίων χορήγησαν
"Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα" και "Electra Furniture"

Την ευγενική πρωτοβουλία να χορηγήσουν στο δήμο Ωραιοκάστρου συνολικά 3.000 μπουκαλάκια με νερό, προκειμένου να διατεθούν στις μαθήτριες και τους μαθητές του δήμου που συμμετέχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις, είχαν οι εταιρείες "Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα" και "Electra Furniture".
Με μέριμνα της προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου, Ευαγγελίας Δρόσου, τα μπουκαλάκια με νερό παραδόθηκαν τέλη της προηγούμενης εβδομάδας στις διευθύνσεις των σχολείων που λειτουργούν ως εξεταστικά κέντρα. Από σήμερα, 15 Ιουνίου μέχρι και την ολοκλήρωση των εξετάσεων, τα μπουκαλάκια με νερό θα διατίθενται σε καθημερινή βάση στις μαθήτριες και τους μαθητές.
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες "Διαμαντίδης S.A. Έπιπλα" και "Electra Furniture" για τη δωρεά που έκαναν στο δήμο Ωραιοκάστρου. Είναι πολύ σημαντικό εταιρείες να αναλαμβάνουν και να υλοποιούν τέτοιου είδους πρωτοβουλίες, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.  Ειδικά φέτος λόγω των μέτρων που λήφθηκαν για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας Covid-19 και είναι κλειστά τα κυλικεία των σχολείων, οι δύο εταιρείες έρχονται με τη γενναιόδωρη πράξη τους να σταθούν έμπρακτα στο πλευρό των μαθητών μας. Τους ευχαριστούμε θερμά!", τόνισε η Ευαγγελία Δρόσου, πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του δήμου Ωραιοκάστρου.Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!