Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Επιστρέφουμε στο γυμναστήριο

Επιστρέφουμε στο γυμναστήριο
«ΖΟΥΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΘΛΟΥΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ»

Ανακοινώθηκε από την Διεύθυνση Αθλητισμού και Πολιτισμού της Αντιδημαρχίας Αθλητισμού και Νέας Γενιάς ότι την Τρίτη 16 Ιουνίου ξεκινούν τα δια ζώσης προγράμματα άθλησης ενηλίκων στο γυμναστήριο επί της οδού Κολοκοτρώνη και την Τετάρτη 17 Ιουνίου ξεκινά τη λειτουργία της η αίθουσα fitness. Παράλληλα συνεχίζονται τα διαδικτυακά προγράμματα άθλησης.
Η επανέναρξη των αθλητικών προγραμμάτων  γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Υγειονομικής Επιστημονικής Επιτροπής της Γ.Γ.Α. που αφορούν στην ασφαλή άσκηση, προς αποτροπή και  περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19.
Λαμβάνοντας υπόψη την ασφάλεια όλων μας, οι αθλούμενοι θα ακολουθούν τις κάτωθι συστάσεις – οδηγίες:
- Η προσέλευση στο γυμναστήριο γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τη γραμματεία, προκειμένου να δηλώσουν οι ενδιαφερόμενοι το τμήμα στο οποίο θα συμμετέχουν. Στα επισυναπτόμενα αρχεία δίνονται αναλυτικά τα τμήματα.
- Κατά την είσοδο στο γυμναστήριο γίνεται καταγραφή των προσωπικών στοιχείων, καθώς και το είδος - διάρκεια της άσκησης.
- Η χρήση ατομικής πετσέτας, ατομικού στρώματος και η αλλαγή καθαρών υποδημάτων για την είσοδο στην αίθουσα είναι υποχρεωτική
- Περιορισμένη χρήση των αποδυτηρίων (Δεν είναι εφικτή η ατομική χρήση ντους)
- Προτείνεται η χρήση γαντιών
- Οι αθλούμενοι που είναι σε ισχύ η ιατρική τους βεβαίωση συμπληρώνουν τα στοιχεία τους στο δελτίο καταγραφής αθλουμένων. Για τους υπόλοιπους είναι απαραίτητη η προσκόμιση πρόσφατης ιατρικής βεβαίωσης.
️ Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά 8:00 - 20:00' με το Δημοτικό Γυμναστήριο της οδού Κολοκοτρώνη στα τηλέφωνα: 2310574155, 2310705442, 2310700082.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!