Επίσκεψη Σκαρλάτου στο μηχανοστάσιο του δήμου Ωραικάστρου             Σήμερα ο επικεφαλής της παράταξης ΑΝΑΣΑ Σκαρλάτος Παντελής επισκέφθηκε το μηχανοστάσιο του Δήμου Ωραιοκάστρου, προκειμένου να ενημερωθεί για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η Αντιδημαρχία καθημερινότητας καθώς και για το πρόσφατο περιστατικό κλοπής εξοπλισμού.

                Ευχαριστούμε την Αντιδήμαρχο κ. Δημητριάδου για την εμπεριστατωμένη ενημέρωση. Κρίνουμε ότι πρέπει να ενισχυθεί η υπηρεσία με επιπλέον προσωπικό και εξοπλισμό. Επίσης επιβάλλεται  άμεσα η λήψη μέτρων προστασίας του μηχανοστασίου του δήμου με κατάλληλο εξοπλισμό (κάμερες, συναγερμό) και την πρόσληψη φύλακα. Επαναφέρουμε για μια κόμη φορά την πρόταση μας για άμεση ανασύσταση της υπηρεσίας Δημοτικής αστυνομίας της οποίας η ύπαρξη παρουσιάζεται αναγκαία περισσότερο από κάθε άλλη φορά. 

                Καλούμε το κ. Δήμαρχο να επιληφθεί του θέματος χωρίς ολιγωρία.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!