Δ. Ωραιοκάστρου : Άμεση κινητοποίηση του δήμου για την φωτιά στον Πεντάλοφο



Άμεση κινητοποίηση του Δ. Ωραιοκάστρου για φωτιά στον Πεντάλοφο

Άμεσα κινητοποιήθηκε ο Δήμος Ωραιοκάστρου για να ενισχύσει τις προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας να αντιμετωπιστεί φωτιά που ξέσπασε σε ξερά χόρτα το μεσημέρι της Κυριακής σε αγροτική περιοχή στον Πεντάλοφο.
Οι εργαζόμενοι στο Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του δήμου, υπό τις οδηγίες του αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας και Αθλητισμού, Δαμιανού Ιωσηφίδη, κινητοποιήθηκαν αμέσως και έσπευσαν με το δημοτικό βυτιοφόρο όχημα, για να συνδράμουν στο έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε ξερά χόρτα και πήρε διαστάσεις. Στο σημείο έσπευσαν επί τόπου εννιά πυροσβεστικά οχήματα με 18 πυροσβέστες και ευτυχώς κατάφεραν γρήγορα να την θέσουν υπό έλεγχο και να την περιορίσουν.
Στο πλευρό των πυροσβεστών βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Ωραιοκάστρου, ο πρόεδρος της Κοινότητας Πενταλόφου, Πάτροκλος Σπυρόπουλος και κάτοικοι της περιοχής που βοήθησαν με τη χρήση γεωργικών μηχανημάτων.
Από τη φωτιά προκλήθηκαν υλικές ζημίες σε στάβλους της περιοχής και ευτυχώς δεν τέθηκαν σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές και κατοικίες.







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!