Αν. Πολυχρονίδης: Η σοδειά της χρονιάς στις φλόγες και η υδροφόρα του δήμου κλειδωμένη στο αμαξοστάσιο !

Με ανάρτησή του στην σελιδα της δημοτικής παράταξης Συνεργασία Τώρα, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Ανεστης Πολυχρονίδης, αρχηγός της παράταξης, καταγγέλλει την διοίκηση του δημου Ωραιοκάστρου αναφέροντας:

Πεντάλοφος : Η σοδειά της χρονιάς στις φλόγες και η υδροφόρα του δήμου κλειδωμένη στο αμαξοστάσιο !
Είμαστε εν μέσω του θέρους και ο κίνδυνος πυρκαγιάς -όπως αυτή που εκδηλώθηκε σήμερα στα χωράφια του Πενταλόφου, άμεσος! Το ελάχιστο που περιμένει κανείς από μιά δημοτική αρχή είναι να έχει σε ετοιμότητα την υδροφόρα του δήμου για να μπορεί να επέμβει άμεσα και να βοηθήσει στο έργο της κατάσβεσης σε συνεργασία με την πυροσβεστική, τις αρχές των τοπικών κοινοτήτων και τους κατοίκους! Χρόνια τώρα τέτοια περίοδο η υδροφόρα του δήμου ήταν μπροστά στο Δημαρχείο, πανέτοιμη! Σήμερα που χρειάστηκε την έψαχναν και έφθασε κατόπιν εορτής στον τόπο της φωτιάς και έβγαλε τις απαραίτητες για το δελτίο τύπου φωτογραφίες .
Καλούμε τους διοικούντες να αφήσουν τα προκλητικά δελτία τύπου, τα σχόλια στο fb και να ασχοληθούν σοβαρά με την οργάνωση  του δήμου, τουλάχιστον να κάνουν τα αυτονόητα!


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!