Σύλλογος Φίλων Ζώων Ωραιοκάστρου: Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση και προκήρυξη εκλογών για την εκλογή νέου ΔΣ


Κάλεσμα σε Γενική Συνέλευση και προκήρυξη Εκλογών νέου ΔΣ του Συλλόγου Φίλων Ζώων Ωραιοκάστρου.


Ο Σύλλογος Φίλων Ζώων Ωραιοκάστρου προκηρύσσει με βάση τα άρθρα 8 και 9 του Καταστατικού, Εκλογο-απολογιστική συνέλευση και εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Γενική Συνέλευση και οι Εκλογές θα πραγματοποιηθούν  στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο, την Δευτέρα 15/6/2020, στις 18:30-21:00.
Δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη, μέχρι και την ημέρα διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης και των Εκλογών. Η πρόσκληση αφορά επίσης και κάθε καινούργιο φίλο και φίλη, που σέβεται τη Ζωή σε κάθε μορφή της, και με την ευκαιρία μπορεί να προσέλθει, να εγγραφει και να εξασκήσει το δικαίωμα του εκλεγειν και εκλέγεσθαι. Επισημαίνεται ότι υπάρχοντα και νέα μέλη μπορούν να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους εκκρεμότητες μέχρι την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης, ή την ίδια μέρα διεξαγωγής της.  Το ποσό της εξάμηνης συνδρομής ανέρχεται στα 5 €.
Οι υποψηφιότητες των ενδιαφερομένων υποψηφίων θα πρέπει να κατατεθούν ιδανικά γραπτώς μέχρι και την Παρασκευή 12/6/2020 στο e-mail:  filoizoonoraiokastrou@gmail.com ωστε να προλάβουν να ετοιμαστούν τα ψηφοδέλτια.

ΔΣ Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!