Στη Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τεστ ανίχνευσης του Covid-19


Στη Νεοχωρούδα Ωραιοκάστρου
κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για τεστ ανίχνευσης του Covid-19

Με την αυστηρή τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας για τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού Covid-19 συνεχίζονται σε διάφορες περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου δειγματοληπτικοί έλεγχοι σε πολίτες από κλιμάκια του ΕΟΔΥ.
Ο Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., σε συνεργασία με την Κοινότητα Νεοχωρούδας και τον ΕΟΔΥ, οργάνωσε με επιτυχία το πρωί της Παρασκευής επίσκεψη κλιμακίου του ΕΟΔΥ στο χώρο του Κ.Α.Π.Η. Νεοχωρούδας, με σκοπό να γίνουν σε κατοίκους της περιοχής τεστ ανίχνευσης του Covid-19.
«Έχουμε βγει από τα σπίτια μας. Συνεχίζουμε, όμως, να τηρούμε αποστάσεις, να προσέχουμε και να δίνουμε βαρύτητα στην ενημέρωση και στην πρόληψη. Έτσι, συνεχίζουμε σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ δειγματοληπτικούς ελέγχους σε διάφορες περιοχές του δήμου Ωραιοκάστρου», ανέφερε ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Ω., Άγγελος Πανούσης.
Δεκάδες κάτοικοι της Νεοχωρούδας και του Πενταλόφου, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, προσήλθαν στο Κ.Α.Π.Η. Νεοχωρούδας και έκαναν το τεστ ανίχνευσης του ιού.
«Ήρθαν 12 κλιμάκια του ΕΟΔΥ, κάθε κλιμάκιο αποτελείται από 1 οδηγό και 1 νοσοκόμο και έλαβαν συνολικά 80 δείγματα από συμπολίτες μας, που συμμετείχαν στη δράση. Το επόμενο διάστημα σχεδιάζουμε να συνεχίσουμε τους ελέγχους σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και σε άλλες περιοχές, ενημερώνοντας παράλληλα τους κατοίκους για το νέο κορωνοϊό», πρόσθεσε ο κ. Πανούσης, στέλνοντας το μήνυμα: «Βγαίνουμε από το σπίτι, αλλά μένουμε ασφαλείς και προσέχουμε!».







Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!