Εξορμήσεις κλιμακίων ΣΥΡΙΖΑ σε Ωραιόκαστρο, Συκιές και γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος

Εξορμήσεις κλιμακίων του ΣΥΡΙΖΑ


Κλιμάκια του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, συνέχισαν και σήμερα τις εξορμήσεις τους στις γειτονιές του πολεοδομικού συγκροτήματος, με σκοπό την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με τις προτάσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορωνοϊού.
Οι προτάσεις αυτές συμπυκνώνονται στο πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» το οποίο έχει καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ προς την κυβέρνηση, τα άλλα κόμματα και την κοινωνία.
Στις εξορμήσεις συμμετείχαν βουλευτές της Α΄ Θεσσαλονίκης, στελέχη και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.


Συγκεκριμένα, στην περιοχή Κασσάνδρου επικεφαλής ήταν η βουλευτής και δημοτική σύμβουλος Θεσσαλονίκης, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης,  Χρήστος Δουίτσης, στη Μενεμένη ο βουλευτής Γιάννης Αμανατίδης και ο δημοτικός σύμβουλος Σάκης Γκαλέτσης και στην περιοχή Ντεπό, ο βουλευτής και περιφερειακός σύμβουλος Χρήστος Γιαννούλης, και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής Αλέξανδρος Νικολαϊδης.

Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών κάτι που έγινε δεκτό με θετικές αντιδράσεις.

Το γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης






Εξόρμηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Ωραιόκαστρο

Εξόρμηση στο Ωραιόκαστρο πραγματοποίησε χθες κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών σχετικά το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι» με τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την έξοδο από την κρίση που έχει δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.
Τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, περπάτησαν στους κεντρικούς δρόμους του Ωραιοκάστρου, και μέσα σε θετικό κλίμα και άκουσαν με προσοχή τους καταστηματάρχες οι οποίοι τους ενημέρωσαν για τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά. Επίσης ενημέρωσαν τους πολίτες και απάντησαν στα ερωτήματα που τους έθεσαν.
Στην αντιπροσωπεία συμμετείχε η βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης, Δώρα Αυγέρη, ο συντονιστής της Ο.Μ. Ωραιοκάστρου, Μπάμπης Τσαϊρέλης καθώς και άλλα στελέχη και μέλη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ.


Εξόρμηση κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στις Συκιές

Στο πλαίσιο των εξορμήσεων του ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με σκοπό να φτάσει στο λαό το πρόγραμμα «Μένουμε όρθιοι», στο οποίο συμπυκνώνονται ο προτάσεις του κόμματος για την έξοδο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού, κομματικό κλιμάκιο περιόδευσε χθες στους κεντρικούς δρόμους των Συκεών.
Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ενημέρωσαν, συζήτησαν και απάντησαν σε ερωτήσεις των καταστηματαρχών και των πολιτών κάτι που έγινε δεκτό με θετικές αντιδράσεις.
Στο κλιμάκιο συμμετείχαν ο πρώην βουλευτής, Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Δημήτρης Ρούτος, καθώς και στελέχη και μέλη της Ο.Μ. Συκεών.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!