Κάλεσμα διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά της Πρωτοβουλίας στο ΔΣ του δήμου Παύλου Μελά για την καύση απορριμμάτων RDF/SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας


Πρωτοβουλία 128 συλλόγων, σωματείων, φορέων κατά της καύσης απορριμμάτων στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας Θεσσαλονίκης



«Κάλεσμα διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά - ΔΣ του δήμου Παύλου Μελά για την καύση απορριμμάτων RDF/SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας»


Θεσσαλονίκη 8/6/2020

Η συσπείρωση μέσω πανδημίας τόσων συλλόγων και σωματείων, η συλλογή χιλιάδων υπογραφών, η πετυχημένη συνέλευση στις 20/5/20, η μαχητική συγκέντρωση διαμαρτυρίας – πορεία ενημέρωσης στις 30/5/20, οι ευφάνταστες ποικίλες δράσεις της «πρωτοβουλίας» που ξεκίνησαν 9/4/20, οι παρεμβάσεις μας στα κόμματα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σε παρατάξεις της Τοπικής Διοίκησης, έβαλαν προσωρινό φρένο στην υπογραφή της αδειοδότησης για καύση RDF-SRF στο ΤΙΤΑΝ, από το Υπουργείο Περιβάλλοντος.
Με αισιοδοξία και μαχητικότητα, με σημαία την υπεράσπιση της υγείας μας συνεχίζουμε για να βάλουμε τέρμα στα σχέδιά τους.


Δεν θα ανεχθούμε να γίνουν θάλαμος αερίων οι γειτονιές μας!


Την Τετάρτη 10/6/20 στις 20:00, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου
Παύλου Μελά
 με μοναδικό θέμα: «την καύση απορριμμάτων RDF-SRF στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας» . 
Η πρωτοβουλία συλλόγων-σωματείων θα πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας, κρατώντας αναμμένα κεριά ως συμβολισμό για το μόνο είδος καύσης που επιτρέπουμε δίπλα στα σπίτια μας, και θα ζητήσει να τοποθετηθεί στο Δ.Σ. με αντιπροσώπους.

Καλούμε όλους τους συλλόγους, όλα τα σωματεία, όλους τους φορείς, όλο το λαό να πάρει μέρος , διεκδικώντας να μην επιτραπεί η καρκινογόνα καύση στο ΤΙΤΑΝ.

Όλοι μαζί την Τετάρτη 10 Ιουνίου ώρα 19:30 στο πολιτιστικό κέντρο «ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ»
« ΠΑΡΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ και ελάτε να πούμε πως αυτή είναι Η ΜΟΝΗ ΚΑΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ...»

ΟΧΙ στην ΚΑΥΣΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ στο ΤΙΤΑΝ Ευκαρπίας


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!