Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης : Ανοιχτά τα ολιγομενή των ΕΠΑΛ μέχρι το Σεπτέμβρη ;


Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θεσσαλονίκη, 10-07-2020
 αρ.: 36
Ανοιχτά τα ολιγομενή των ΕΠΑΛ μέχρι το Σεπτέμβρη ;
Μετά την ερώτηση της βουλευτού Δράμας του ΚΙΝΑΛ Χαράς Κεφαλίδου (βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ Κεφαλίδου) και ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Στράτος Σιμόπουλος κατέθεσε νέα ερώτηση προς την Υπουργό Παιδείας στη Βουλή με θέμα “Ασφυκτικό το χρονοδιάγραμμα εγγραφής στα ΕΠΑΛ(βλ. ΕΡΩΤΗΣΗ Σιμόπουλου).

Ο Βουλευτής Στράτος Σιμόπουλος ζήτησε:
     Ο χαρακτηρισμός των τμημάτων στα ΕΠΑΛ ως ολιγομελών να γίνεται το Σεπτέμβρη
     Να εγκρίνονται ολιγομελή με 6 μαθητές

Η ΕΛΤΕΕ-Α.Θ. προβάλλει το έργο και ευχαριστεί δημόσια όλους τους βουλευτές που στηρίζουν την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση, τα ΕΠΑΛ και τους εκπαιδευτικούς τους.
Ήδη το Υπουργείο έχει δώσει νέα προθεσμία ηλεκτρονικών εγγραφών στις 13 και 14 Ιουλίου όπως ζητήσαμε και φαίνεται ότι δεν κλείνει η πλατφόρμα για τους διευθυντές προκειμένου να επιβεβαιώσουν τις νέες εγγραφές μαθητών μετά τον έλεγχο των τίτλων εγγραφής τους. Παρόλα αυτά, δεν έχουν στείλει όλοι οι μαθητές στα email των σχολείων τα δικαιολογητικά εγγραφής και η επεξεργασία όσων έχουν σταλεί είναι φύσει αδύνατη μέσα στο καλοκαίρι και με τα σχολεία να υπολειτουργούν.
Σε κάθε περίπτωση εμείς επιμένουμε:
Όλα τα ολιγομελή ανοιχτά μέχρι το Σεπτέμβρη.
Τα δικαιολογητικά εγγραφής το Σεπτέμβρη, όπως στα ΓΕΛ.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Λ.Τ.Ε.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης

ΕΝΩΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ
Ανατολικής Θεσσαλονίκης
Ταχ. Δ/νση: Κτίριο ΕΔΟΘ-ΝΤ ΑΔΕΔΥ, Προξένου Κορομηλά 51, 546 22 Θεσσαλονίκη
πληροφορίες: Χάρης Καρβουνίδης, Πρόεδρος ΕΛΤΕΕ Ανατ. Θεσ/νικης, τηλ.: 6932-399747Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!