Νέα εκστρατεία αιμοδοσίας στο Δήμο ΩραιοκάστρουΝέα εκστρατεία αιμοδοσίας στο Δήμο Ωραιοκάστρου

Νέα εκστρατεία αιμοδοσίας διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου. Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής με το σύνθημα "Συνεχίζουμε να δίνουμε αίμα, συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές" καλεί τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν στη δράση, ειδικά αυτή την περίοδο που οι ανάγκες για αίμα είναι αυξημένες λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας της πανδημίας Covid-19.
Η εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου, Χριστίνα Ζάπρα, απέστειλε επιστολή προς τους φορείς και τους συλλόγους του Ωραιοκάστρου και καλεί τα μέλη τους να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία.
Όσες και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.
Στην επιστολή αναφέρεται:
            "Συνεχίζουμε να δίνουμε αίμα, συνεχίζουμε να σώζουμε ζωές". Με αυτό το σύνθημα το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Ωραιοκάστρου διοργανώνει νέα εθελοντική αιμοδοσία και καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συμμετάσχουν.
            Οι ανάγκες για αίμα παραμένουν αυξημένες. Κινητοποιούμαστε άμεσα, αφιερώνουμε λίγο από το χρόνο μας και δίνουμε αίμα για να σώσουμε συνανθρώπους μας.
            Σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια σας καλούμε να συμμετάσχετε ενεργά και να συμβάλετε με όλες τις δυνάμεις σας, ώστε να βοηθήσουμε όλοι μαζί να αυξηθούν τα αποθέματα αίματος. Η αιμοδοσία είναι "γιορτή ζωής" και σας καλούμε να γιορτάσουμε μαζί.
            Η αιμοδοσία θα γίνει με την τήρηση όλων των απαραίτητων μέτρων για τον περιορισμό της διάδοσης της πανδημίας Covid-19 από κινητό συνεργείο του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο» στις εγκαταστάσεις του Δημαρχείου Ωραιοκάστρου.
            Εάν επιθυμείτε να συμμετάσχετε σας παρακαλούμε να το δηλώσετε καλώντας στο τηλέφωνο 2313304068.

                                                                        Με εκτίμηση
                                                                   Χριστίνα Ζάπρα
                                     Εντεταλμένη Σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!