Αναβάθμιση των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας προς τους πολίτες

Αναβάθμιση των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας  προς τους πολίτες:
 Νέα ηλεκτρονική εφαρμογή για την άμεση εξυπηρέτηση του πολίτη χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική του παρουσία και η τηλεφωνική επικοινωνία με την υπηρεσία

Ηλεκτρονική εφαρμογή η οποία επιτρέπει στους πολίτες να διαπιστώνουν άμεσα εάν η άδεια οδήγησής τους έχει εκδοθεί και εάν βρίσκεται στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης δημιούργησε η Αντιπεριφέρεια Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Με τη συγκεκριμένη καινοτόμο εφαρμογή, οι πολίτες που έχουν καταθέσει αίτημα για οποιαδήποτε διαδικασία έκδοσης άδειας οδήγησης (νέα άδεια, ανανέωση άδειας, αντίγραφο άδειας κ.λπ.) στην Υπηρεσία Μεταφορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης θα μπορούν να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με τη διεκπεραίωση της έκδοσής της μέσω της παρακάτω ηλεκτρονικής διεύθυνσης:


και στη συνέχεια να προσέρχονται στην υπηρεσία για την παραλαβή.

Η νέα αυτή εφαρμογή εντάσσεται στη στρατηγική καινοτομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας με στόχο τον εκσυγχρονισμό  και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες. Η χρήση της νέας εφαρμογής πρόκειται να επεκταθεί στις Υπηρεσίες Μεταφορών και Επικοινωνιών σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!