Ο Σ. Αναστασιάδης: Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά η πορεία του τουρισμού

Ο Σ. Αναστασιάδης στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης: Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά η πορεία του τουρισμού

 « Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά η πορεία του τουρισμού» υποστήριξε  ο Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς , βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης σε  συνέντευξη που παραχώρησε στον fm 100, σήμερα το πρωϊ.
« Είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει καλά η πορεία του τουρισμού αν και ακριβείς προβλέψεις δεν μπορούμε να κάνουμε….. αν αγγίξουμε το 50%  της κίνησης των περασμένων ετών,  θα πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Η κυβέρνηση πήρε όλα τα απαραίτητα μέτρα, έτσι ώστε να προσελκύσει η Χώρα μας τουρίστες , πάντα με γνώμονα την προστασία της υγείας των εργαζόμενων, των κατοίκων των τουριστικών προορισμών και των επισκεπτών» είπε από την πλευρά του ο βουλευτής ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης.
Αναφορικά με το αν θα ληφθούν άλλα μέτρα για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας  υπογράμμισε:
 « Όπως  τόνισε  ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης  στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ με πολύ σαφήνεια,   η Κυβέρνηση αφουγκράζεται τις δυνάμεις της αγοράς, συνομιλεί με τον κόσμο της εργασίας και  επανεξετάζει διαρκώς τις ανάγκες που προκύπτουν και τις παρεμβάσεις που χρειάζονται...»
Όσον αφορά στην ύφεση για φέτος ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε:
«Κάποιοι θεωρούσαν ότι η Χώρα μας θα κατέχει την πρώτη θέση στην ύφεση λόγω της  υγειονομικής  κρίσης , οι εκτιμήσεις των τελευταίων ημερών δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. Σύμφωνα με στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΕΛΣΤΑΤ για το ΑΕΠ στο α΄τρίμηνο του έτους, η  ύφεση διαμορφώθηκε  στο 0,9%. Την ίδια ώρα, η ύφεση ήταν  σημαντικά μικρότερη από τον μέσο όρο των χωρών της ευρωζώνης, που διαμορφώθηκε στο -3,2%, και βεβαίως αυτό αποδεικνύει ότι το οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης και η εφαρμογή του, είναι προς την σωστή  κατεύθυνση, ενώ  σύμφωνα με τις τελευταίες εκτιμήσεις η ύφεση θα κυμανθεί μεταξύ 5% και 8% κάτι που το  ευχόμαστε όλοι»


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!