Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κ.Υ. Ευόσμου

Επίσκεψη κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Κ.Υ. Ευόσμου

Το Κέντρο Υγείας Ευόσμου επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη 1/7/2020, αντιπροσωπεία της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο της ενημερωτικής καμπάνιας του κόμματος για το πρόγραμμα «Μένουμε Όρθιοι», το οποίο προτείνει δέσμη μέτρων για έξοδο από την κρίση που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού.
Εξειδικεύοντας κυρίως στα σημεία του προγράμματος τα οποία αναφέρονται στο χώρο της υγείας, τα στελέχη και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ενημερώθηκαν από το προσωπικό, κατέγραψαν τα προβλήματα και με τη σειρά τους ενημέρωσαν για τις προτάσεις του κόμματος.
Στην αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Γιαννούλης, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και ολυμπιονίκης, Αλέξανδρος Νικολαΐδης, ο συντονιστής της Ν.Ε. Α΄ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο Γιώργος Κίρκος, πρώην διοικητής της 3ης ΥΠΕ Μακεδονίας, ο αναπληρωτής συντονιστής της Ο.Μ. Κορδελιού-Εύοσμου, Γιάννης Γαλανόπουλος, ο Θοδωρής Μπαλτάς, δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού-Ευόσμου και μέλος της Ν.Ε., το μέλος του δ.σ. στο Σύλλογο Φαρμακοποιών Θεσσαλονίκης, Μιχάλης Βολώνης καθώς και στελέχη και μέλη του κόμματος.

Το Γραφείο Τύπου
ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!