Δήμος Κορδελιού Ευόσμου: Καλωσόρισμα συμβασιούχων στην Καθαριότητα

Από τη Δευτέρα 29/7 αναλαμβάνουν καθήκοντα οι 61 συμβασιούχοι στην Καθαριότητα

Τους 61 επιτυχόντες της Προκήρυξης ΣΟΧ 3/2020 που θα απασχοληθούν με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 8 μηνών, για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Δ/νσης Καθαριότητας & Ανακύκλωσης του Δήμου Κορδελιού–Ευόσμου, καλωσόρισαν ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής και ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Σωτηράκης.
Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου ευχήθηκε καλή δύναμη στο έργο των νεοπροσληφθέντων στην Καθαριότητα, παροτρύνοντας τους να επιδείξουν συνέπεια και εργατικότητα, συμβάλλοντας στη μεγάλη προσπάθεια για να διατηρηθεί ο Δήμος μας καθαρός. Τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή των νέων εργαζομένων στο νευραλγικό αυτό τομέα του Δήμου, ώστε να ξεπεραστούν τα προβλήματα και να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς όφελος της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου και της ποιότητας ζωής. “ Με τη συνδρομή και τη συμμετοχή σας η καθαριότητα εισέρχεται σε μια νέα εποχή. Θα είμαι λοιπόν πάντα στη διάθεσή σας να ακούσω τα προβλήματα και τις προτάσεις σας” τόνισε ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.
Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Χρήστος Δεμερτζής κάλεσε τους εργαζομένους να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό ώστε πολύ σύντομα να υπάρξουν αποτελέσματα και να βελτιωθεί αισθητά το επίπεδο καθαριότητας στον Δήμο, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν θα υπάρξει καμία ευνοϊκή μεταχείριση ως προς τους εργαζομένους, οι οποίοι θα απασχοληθούν αποκλειστικά για το αντικείμενο για το οποίο προσελήφθησαν.
Τους νέους εργαζόμενους που επανδρώνουν την πιο ευαίσθητη υπηρεσία του Δήμου καλωσόρισε και ο αναπληρωτής Δημάρχου και Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών Κωνσταντίνος Σωτηράκης, τονίζοντας πως η πρόσληψη του έκτακτου προσωπικού πραγματοποιήθηκε με πλήρη αξιοκρατία και διαφάνεια μέσω του ΑΣΕΠ.
Οι νεοπροσληφθέντες στην Καθαριότητα αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους από τη Δευτέρα 27 Ιουλίου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!