Nanotexnology 2020 Expo: το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός στη ΝΑ Ευρώπη, πραγματοποιείται VIRTUAL & LIVE με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.


Καλωσορίσατε  στο νέο ψηφιακό κόσμο που παρουσιάζεται μέσα από τις καινοτομίες των ελληνικών εταιρειών, στο πλαίσιο του μεγαλύτερου Διεθνούς Συνεδρίου NANOTEXNOLOGY 2020 .
Για πρώτη φορά το Διεθνές Συνέδριο NANOTEXNOLGY 2020, το μεγαλύτερο επιστημονικό γεγονός στη ΝΑ Ευρώπη, πραγματοποιείται VIRTUAL & LIVE με επίκεντρο τη Θεσσαλονίκη.

Η έκθεση των καινοτόμων προϊόντων  θα πραγματοποιηθεί  από τις 6 έως και τις 10 Ιουλίου. Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η ελληνική «έξυπνη» στάση λεωφορείων με φωτιζόμενες επιγραφές από την ενέργεια των οργανικών φωτοβολταϊκών, και συσκευή φόρτισης καθώς επίσης και αυτόνομες ενεργειακές λύσεις στον τομέα του τουρισμού και σε προϊόντα σκίασης, ενεργειακός υαλοπίνακας και έξυπνες συσκευασίες.
Οι επισκέψεις των ΜΜΕ στην Έκθεση θα γίνονται στις 12 το πρωί της Τρίτης 7 Ιουλίου, στις 16.00-17.00 την ίδια ημέρα και σε αντίστοιχες ώρες την Τετάρτη 8 Ιουλίου.
Σ αυτές τις  ώρες θα δοθούν συνεντεύξεις και θα γίνουν δηλώσεις για τα νέα προγράμματα και τις συνεργασίες μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων Νανοτεχνολογίας και Νανοϊατρικής και φορέων της περιοχής , αλλά και για τα νέα προϊόντα στον τομέα της Νανοτεχνολογίας , των κατασκευών , του φωτισμού και της Νανοϊατρικής.  




Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!