Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την 1η Σεπτεμβρίου στην Καλαμαριά

 


Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία την 1η Σεπτεμβρίου στην Καλαμαριά

 

Με σύνθημα «Δώσε αίμα, κάθε σταγόνα ζωής είναι χαμόγελο γι αυτόν που το χρειάζεται»  και μόνο με ραντεβού, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής, Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας και Ισότητας των δύο Φύλων, πραγματοποιεί  Έκτακτη Εθελοντική Αιμοδοσία, αύριο Τρίτη 1η Σεπτεμβρίου 2020,  στο θεατράκι της «Οδού Χηλής» (Χηλής και Τριπόλεως γωνία).

 

Την κρίσιμη αυτή περίοδο λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, όπου καταγράφονται  μεγάλες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος στα νοσοκομεία, κρίνεται επιβεβλημένη η ανάγκη ενίσχυσης και  καλούνται οι πολίτες που  επιθυμούν, με αίσθημα κοινωνικής προσφοράς, αλληλεγγύης και ευθύνης να στηρίξουν αυτή την Εθελοντική  Αιμοδοσία .

 

Η Αιμοδοσία θα διεξαχθεί από ειδικά συνεργεία αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης «Άγιος Παύλος»  με τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων ασφαλείας και προστασίας και θα δέχονται αύριο Τρίτη από τις 9.00 το πρωί έως  και τη 1 το μεσημέρι τους πολίτες που επιθυμούν να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια, προσφέροντας αίμα και σώζοντας ζωές.

 

 Η αιμοδοσία, λόγω του Covid-19, γίνεται κατόπιν ραντεβού και καλούνται  οι εθελοντές αιμοδότες να δηλώσουν έγκαιρα τη συμμετοχή τους, προκειμένου να οριστεί η ώρα προσέλευσης για τον καθένα, για λόγους αποφυγής του συγχρωτισμού.

Πληροφορίες στην Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής,  Αλληλεγγύης, Δημόσιας Υγείας  & Ισότητας των Δύο Φύλων τηλ.  2313 314 499 και 2313 314 498.

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει κατά την προσέλευσή τους  να φορούν μάσκα, να  έχουν μαζί την αστυνομική τους ταυτότητα και τον ΑΜΚΑ τους.

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!