Παράταση για τα αδήλωτα τετραγωνικά μέχρι 30 Σεπτεμβρίου


Παράταση δόθηκε για την υποβολή δηλώσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά  μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Όπως δήλωσε ο Τάκης Θεοδωρικάκος το πρωί του Σαββάτου έως τώρα έχουν γίνει 1.650.000 αιτήσεις και τα λεγόμενα «ξεχασμένα» τετραγωνικά που τακτοποιήθηκαν είναι πάνω από 35 εκατ. τ.μ.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε το πρωί του Σαββάτου ότι παρατείνεται μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου η υποβολή δηλώσεων για τα αδήλωτα τετραγωνικά.

Σύμφωνα με τον υπουργό, έως τώρα έχουν γίνει 1.650.000 αιτήσεις και τα λεγόμενα «ξεχασμένα» τετραγωνικά που τακτοποιήθηκαν είναι πάνω από 35 εκατ. τ.μ.

«Οι πολίτες αυτοί, γλίτωσαν από εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ πρόστιμα και τέλη για τα τελευταία 5 χρόνια. Το δε κράτος και η αυτοδιοίκηση θα εισπράττουν από εδώ και πέρα περί τα 80 εκατ. ευρώ κάθε χρόνο παραπάνω», σημείωσε ο κ. Θεοδωρικάκος.

«Να οικοδομήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ κράτους και πολιτών» υπογράμμισε ο Τάκης Θεοδωρικάκος, o οποίος επεσήμανε ότι σε λίγη ώρα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από το υπουργείο Εσωτερικών.



Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!