Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για άμεση πρόσληψη 92 σχολικών καθαριστριών στον Δήμο Παύλου Μελά

 

Ηλεκτρονικά οι αιτήσεις για άμεση πρόσληψη 92 σχολικών καθαριστριών στον Δήμο Παύλου Μελά

 

Ο Δήμος Παύλου Μελά ανακοινώνει την ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗ, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 92 ατόμων (91 πλήρους απασχόλησης και 1 μερικής απασχόλησης)  για να καλύψει τις ανάγκες του στην καθαριότητα των σχολικών μονάδων της χωρικής του αρμοδιότητας και με χρονικό διάστημα απασχόλησης το διδακτικό έτος 2020-2021.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν την Αίτηση-Υπεύθυνη Δήλωση στην ηλεκτρονική διεύθυνση sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι 3 ημερών, από την Παρασκευή 21 έως τη Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020.

Η αίτηση συμμετοχής, που μπορεί να υποβληθεί ΜΟΝΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ, πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη, με φυσική υπογραφή (δηλαδή σε μορφή pdf, κατόπιν σάρωσης). Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν θα γίνονται δεκτές. 

Προκειμένου να αποφευχθούν λάθη και παραλείψεις, συνιστάται στους υποψηφίους πρώτα να διαβάσουν προσεκτικά το κείμενο της Ανακοίνωσης και του Παραρτήματος ΙΙ.

Σημειωτέον ότι ως βαθμολογούμενη εμπειρία λαμβάνεται υπόψη η απασχόληση σε αντίστοιχη θέση του Δήμου Παύλου Μελά που έχει διανυθεί με συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με συμβάσεις μίσθωσης έργου μέσω των σχολικών επιτροπών για όσο διάστημα παρείχαν υπηρεσία.

Μετά  την ανακοίνωση του τελικού πίνακα επιτυχόντων-προσληπτέων, οι επιτυχόντες οφείλουν μέσα σε 10 ημέρες από την πρόσληψη, να προσκομίσουν τα στοιχεία που απαιτούνται για την απόδειξη των απαιτούμενων προσόντων, των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους ηλεκτρονικά στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου sxolikeskatharistries@pavlosmelas.gr

Για τυχόν απορίες σχετικά με τις αιτήσεις, μπορείτε να επικοινωνείτε ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ (ώρες λειτουργίας γραφείου),  με το Γραφείο Προσωπικού, στα τηλέφωνα: 2313 302840, 2313 302841 και 2313 302941.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΣΟΧ4/2020

ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΙΙ


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!