ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης: Ιστορίες κυβερνητικής Αριστείας

 


Ιστορίες κυβερνητικής Αριστείας

 

Εν καιρώ έξαρσης της πανδημίας covid 19 και το ΑΧΕΠΑ,  νοσοκομείο αναφοράς για την αντιμετώπιση της πανδημίας στη Θεσσαλονίκη, με 14 θετικά  στον ιό περιστατικά υγειονομικών υπαλλήλων, ιατρών και νοσηλευτών της Α΄ Παθολογικής Κλινικής του, περνά τη μεγαλύτερη υγειονομική του κρίση.

Το ΑΧΕΠΑ παραμένει κλειστό από τις 18 μέχρι και τις 21/8 για νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, ούτως ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία απολύμανσης. Και ενώ συμβαίνουν αυτά ο διοικητής του Νοσοκομείου με απόφασή του προχώρησε σήμερα 19/8 και ώρα 08:15 π.μ. σε επιλεγμένες και στοχευμένες αλλαγές προϊσταμένων, προωθώντας  ημέτερους (;). Η απόφαση αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε ένταση και αναστάτωση στο προσωπικό το οποίο βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της κρίσης.

Οι αντιδράσεις αυτές έφεραν αποτέλεσμα και η απόφασή ανακλήθηκε μετά από λίγες ώρες, στις 11.10 π.μ.!

Έτσι φαίνεται ότι ευχαριστεί η κυβέρνηση τους υγειονομικούς υπαλλήλους για την αντιμετώπιση της πανδημίας. Με παλινωδίες και αψυχολόγητες ενέργειες, προωθώντας ημέτερους και όχι το συμφέρον της δημόσιας υγείας, σπέρνοντας αναστάτωση και ανησυχία στους εργαζόμενους  οι οποίοι βιώνουν ήδη τη δική τους προσωπική αγωνία και κούραση. Πρώτα τους χειροκροτεί και στη συνέχεια τους απαξιώνει!

 

Το γραφείο Τύπου

ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!