Μήνυμα του προέδρου της δημοτικής κοινότητας Νεοχωρούδας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

 

Αγαπητοί μου μαθητές, Αξιότιμοι εκπαιδευτικοί ,γονείς και κηδεμόνες,

μαθητές να θυμάστε ότι το σχολείο, σας παρέχει τις ευκαιρίες για να αποκτήσετε γνώσεις και δεξιότητες.

Το ξέρω ότι καλείστε να εργαστείτε σκληρά και με συνέπεια για να πετύχετε ένα καλύτερο αύριο  για εσάς , μια ποιότητα ζωής που σας αξίζει.

Εδώ έχετε την ευκαιρία και την πρόκληση να αναπτύξετε την προσωπικότητά σας και να καλλιεργήσετε το πνεύμα σας

Και όλα αυτά φέτος με φόντο μια δύσκολη συγκυρία αυτή της πανδημίας του κορονοϊού . Είναι μια νέα εμπειρία  για εσάς που πρέπει να ακολουθήσετε τους κανόνες και τις διαδικασίες που επιβάλλονται από την πολιτεία για να προστατευτείτε. Αν συμμορφωθείτε με τα πρωτόκολλα  σίγουρα θα αποφύγετε δυσάρεστες καταστάσεις  .  Οι εκπαιδευτικοί θα είναι  αρωγοί και  συνοδοιπόροι σας  στην κοινή  προσπάθεια για την τήρηση των μέτρων.

Η Κοινοτική Αρχή και εγώ προσωπικά  σαν Πρόεδρος της Κοινότητας Νεοχωρούδας  θα εργαστούμε σκληρά και συντονισμένα με τους φορείς ώστε να διευκολύνουμε όσο μπορούμε  την κατάσταση και  να εξασφαλίσουμε το αίσθημα εμπιστοσύνης σας.

Εύχομαι στους διδάσκοντες να εμπνεύσουν στους μαθητές εντιμότητα, υπευθυνότητα και πνεύμα συνεργασίας και στους γονείς δύναμη και καλή διάθεση .

Εύχομαι από καρδιάς  η νέα σχολική χρονιά 2020-21 να είναι εποικοδομητική, , γεμάτη υγεία και διάθεση για δημιουργική δουλειά  ώστε να έρθετε  πιο κοντά στους στόχους σας.

 Ένα  καλύτερο Αύριο για εσάς , τις οικογένειές σας και την πατρίδα μας

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!





Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!