αν.α.σ.α.: Η κατρακύλα συνεχίζεται.

 


Η κατρακύλα συνεχίζεται.

Από το κακό στο χειρότερο. Η διοίκηση Τσακίρη συνεχίζει την υποβάθμιση της περιφέρειας του Δήμου Ωραιοκάστρου. Με μια τοποθέτηση αντιδημάρχου  στην Μυγδονια  συνεχίζει την υποβάθμιση της  ,και τώρα κλείνει  και 2 παιδικούς σταθμούς στην περιοχή και το ΚΔΑΠ Παλαιοκάστρου,     Καταργεί κοινωνικές δομές , και ιδιαίτερα στον Δρυμό και την μεταφορά 17 μικρών παιδιών σε καθημερινή βαση   από το Δρυμό στην Λητή.  Ποια η μέριμνα της για να μην χαθούν 11 θέσεις εργασίας που αντιστοιχούν σε ισάριθμες οικογένειες ? Ποια η μέριμνα της και έτσι αβίαστα και χωρίς ολοκληρωμένο σχέδιο   κλείνουν  οι αντίστοιχες κοινωφελής δομές ? Ανάλγητα και με ελαφρά την καρδία ανακοινώνει ότι οδηγεί στην ανεργία 11 οικογένειες του δήμου και καταργεί κοινωνικές δομές. Υπάρχουν λεφτά για τα επιτελικά στελέχη και τους ημετέρους όχι όμως και για τους απλούς εργαζόμενους της καθημερινότητας  αλλά και την εξυπηρέτηση  των οικογενειών του Δρυμού. . Το καθημερινό της ενδιαφέρον της εστιάζεται μόνο στην τακτοποίηση των ημετέρων (βλέπε Συμπαραστάτη) και στις απευθείας αναθέσεις έργων και υπηρεσιών για να ικανοποιήσει «φίλα προσκείμενους» και να παρουσιάσει έργο βιτρίνας. Το ερώτημα παραμένει τι ενέργειες κάνατε κύριοι της διοίκησης για να μην χαθούν οι θέσεις εργασίας 11 οικογενειών και για να μην καταργηθούν κοινωνικές δομές που   εξυπηρετούσαν πολλαπλάσιες οικογένειες εργαζομένων  που με διαχρονικούς αγώνες κατασκευάστηκαν και λειτουργούσαν.  ;.

Μια  ακόμη απόδειξη ότι το καράβι είναι χωρίς καπετάνιο και  χωρίς όραμα και ολοκληρωμένο σχέδιο για το αύριο του Τόπου μας .

 

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!