Α.Τριανταφυλλίδης για ΟΑΣΘ: «Συνωστισμός, Κορονοϊός, Ταλαιπωρία».

 


Α.Τριανταφυλλίδης για ΟΑΣΘ:

«Συνωστισμός, Κορονοϊός, Ταλαιπωρία». (Video)

 

«Η καθημερινότητα της ακατάσχετης ταλαιπωρίας του ΟΑΣΘ, ο συνωστισμός και η ασφυξία τόσο στις στάσεις των λεωφορείων όσο και μέσα στα ελάχιστα  λεωφορεία που κυκλοφορούν (μόλις 170), εν μέσω πανδημίας κορονοϊού,  συνιστά ένα σκάνδαλο που δεν έχει αρχή, μέση και τέλος. Σκάνδαλο κοινωνικό, όπου οι πολίτες πληρώνουν ακριβά τον ΟΑΣΘ για να ταλαιπωρούνται και Σκάνδαλο οικονομικό γιατί ο Οργανισμός αυτός συνεχίζει να κρατικοποιεί τις ζημιές και να ιδιωτικοποιεί τα κέρδη προς όφελος των Μετόχων», επεσήμανε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης στη διάρκεια  της συζήτησης  επίκαιρης ερώτησής του στη Βουλή προς τον Υφυπουργό Μεταφορών, Γ.Κεφαλογιάννη.

 

Αναφερόμενος στην αυριανή επίσκεψη του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη είπε απευθυνόμενος στον κ.Κεφαλογιάννη «Δεν αντέχει άλλο η Θεσσαλονίκη! Κοντά στην Ανεργία, κοντά στην Ανέχεια, κοντά στη Φτώχεια, κοντά στην κλειστή ΔΕΘ, κοντά στα 50 εκατομμύρια που έχασε η πόλη, δεν αντέχει άλλη κοροϊδία, άλλα ψέματα! Τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα! Συνέλθετε! Θα πάει ο Πρωθυπουργός σας στη Θεσσαλονίκη, να ακούσει, να αφουγκραστεί τους δικούς του νεοδημοκράτες(κατά δήλωση τους) που είναι στα Επιμελητήρια, στα σωματεία, στους συλλόγους, στον εμπορικό σύλλογο. Τους δικούς του, όχι τους συριζαίους. Σας καλώ να συνέλθετε και να ανταποκριθείτε στην ευθύνη που αναλάβατε να κυβερνήσετε και να λύσετε τα προβλήματα και της Θεσσαλονίκης».

Κάλεσε δε τον κ.Κεφαλογιάννη, ο οποίος αποδέχθηκε την πρόσκληση,  να επισκεφθούν μαζί τη Θεσσαλονίκη, και να δουν την πραγματική εικόνα στις στάσεις των λεωφορείων αλλά και μέσα στα λεωφορεία και όχι την εξωραϊσμένη εικόνα του Υπουργείου που μιλά για 345 λεωφορεία, ενώ στην πραγματικότητα κυκλοφορούν μόλις 170 λεωφορεία στους δρόμους της πόλης, όπως αναφέρει το εξώδικο του Συλλόγου Εργαζομένων του ΟΑΣΘ στις 4 Αυγούστου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ.Τριανταφυλλίδης: «θα σας μιλήσω κ.Κεφαλογιάννη με τα λόγια του αείμνηστου Λεωνίδα Κύρκου, όταν σε ομιλία του στο Παλαί Ντε Σπορ τη δεκαετία του ‘80 απευθυνόμενος στον τότε Υπουργό Μεταφορών: «Θέλετε, κύριε Υπουργέ, να λύσετε το πρόβλημα των αστικών συγκοινωνιών; Κατεβείτε από την υπουργική μερσεντές, περιμένετε στη στάση, σπρωχτείτε με τον κόσμο (τώρα έχουμε και κορονοϊό) μπείτε μέσα στο λεωφορείο να σας ποδοπατούν, να σας σπρώχνουν και η οργή και η αγανάκτηση που θα νιώσετε, θα μετατραπεί σε πολιτική δύναμη και πολιτική βούληση να λύσετε ΑΜΕΣΑ το πρόβλημα».

 

Ακολουθεί ο σύνδεσμος ολόκληρης της συζήτησης:

https://www.youtube.com/watch?v=8bSs4XnzG-U


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!