ΚΕΔΕ και "My Market" στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου

 


ΚΕΔΕ και "My Market" στηρίζουν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Ωραιοκάστρου

Το έργο του δήμου Ωραιοκάστρου στον ιδιαίτερα σημαντικό τομέα της υποστήριξης πολιτών που ανήκουν σε ευάλωτες πληθυσμιακές ομάδες στηρίζουν η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και ο όμιλος καταστημάτων «My Market».

Σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο της «Συμμαχίας Ευθύνης και Αλληλεγγύης» της ΚΕΔΕ με τη «My Market», παραδόθηκαν στο δήμο Ωραιοκάστρου ποσότητες τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για την ενίσχυση των κοινωνικών δομών του. Πρόκειται για τη δεύτερη παράδοση που έγινε στο δήμο Ωραιοκάστρου σε διάστημα τεσσάρων μηνών. Η πρώτη παράδοση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης είχε πραγματοποιηθεί τον περασμένο Μάιο.


«Η στρατηγική συνεργασία στην οποία προχώρησε η εταιρεία "My Market" με την ΚΕΔΕ για την υποστήριξη των κοινωνικών δομών των Δήμων είναι πολύ σημαντική ειδικά αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Στο Δήμο Ωραιοκάστρου μέσα από τις κοινωνικές δομές και το Κοινωνικό Παντοπωλείο που λειτουργούμε υποστηρίζουμε τις ανάγκες δεκάδων οικογενειών. Ευχαριστούμε τα "My Market" και την ΚΕΔΕ για τη στήριξη, μπορούμε όλοι μαζί να βοηθήσουμε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη", τόνισε ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης.


«Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία ''My Market'' που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια μας να ανακουφίσουμε τους συνδημότες μας, οι οποίοι βρίσκονται σε δύσκολη θέση. Ευχαριστούμε επίσης θερμά την ΚΕΔΕ, η οποία συντονίζει όλη αυτήν την προσπάθεια με στόχο να ξεπεράσουμε την κρίση», τόνισε κατά την διάρκεια της παραλαβής των τροφίμων η Χριστίνα Ζάπρα, εντεταλμένη σύμβουλος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Ωραιοκάστρου.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης θα προσφερθούν  στις πάνω από 200 οικογένειες που εξυπηρετούνται μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του δήμου Ωραιοκάστρου.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!