Δωρεά 2.000 μασκών από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία στη Γ.Α.Δ.Θ.


 

Δωρεά 2.000 μασκών από τον Οργανισμό Μαλλιάρης-Παιδεία στη Γ.Α.Δ.Θ.

Δωρεά 2.000 ιατρικών μασκών υψηλής ποιότητας έκανε ο Οργανισμός “Μαλλιάρης-Παιδεία στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διατεθούν για την προστασία των αστυνομικών.

 

Το υλικό παραδόθηκε σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου από τον εκδότη κ. Αντώνη Μαλλιάρη στο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, υποστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο, στα γραφεία της Γ.Α.Δ.Θ., στο Αστυνομικό Μέγαρο της οδού Μοναστηρίου.

 

«Η εταιρεία μας, λόγω της ανάγκης λήψης μέτρων προστασίας από τον κορωνοϊό, αποφάσισε να προσφέρει σε φορείς της περιοχής μας περί τις 20.000 ιατρικές μάσκες υψηλής ποιότητας, τις οποίες εισάγουμε το τελευταίο διάστημα. Ανάμεσα στους φορείς, επιλέξαμε και την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, το προσωπικό της οποίας είναι καθημερινά στους δρόμους για την ασφάλεια μας», ανέφερε ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης.

 

«Η προσφορά αυτή προς τους φορείς», πρόσθεσε ο κ. Μαλλιάρης, «συμπεριλαμβάνεται στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης του οργανισμού μας, που είναι συνεχείς από την ίδρυση του το 1971 και συνιστούν, εκτός των άλλων, μια κίνηση ανταπόδοσης της αγάπης του αναγνωστικού κοινού και των φίλων μας, που μας στηρίζουν τα 60 χρόνια της δραστηριότητας μας».

 

Ο υποστράτηγος κ. Λάζαρος Μαυρόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Μαλλιάρη για την υποστήριξη που παρέχει, για άλλη μια φορά, στις υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ. και ευχήθηκε σύντομα να βγούμε από την δύσκολη κατάσταση της πανδημίας ώστε να μην είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας. Διαβεβαίωσε , δε, ότι στόχος της Διεύθυνσης, αυτή την περίοδο, είναι και η διασφάλιση της τήρησης των μέτρων κοινωνικής προστασίας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας.

 

Υπογραμμίζεται ότι η μάσκα της δωρεάς, είναι ιατρική τριπλή, με ανθεκτικό φίλτρο, με λάστιχο που δεν ερεθίζει τα αυτιά, με εύκαμπτο έλασμα, άοσμη, με φίλτρο προστασίας και άνετης αναπνοής, υποαλλεργική, για πολύωρη χρήση.

 

Εκτός από τις μάσκες, ο κ. Αντώνης Μαλλιάρης χάρισε στον κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο δέκα ημερολόγια 2021 με θέμα «Η επανάσταση του 1821» και δέκα χάρτες σπιράλ, του πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, των εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.

 

 

 

 

 

 

ΛΕΖΑΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ:

 

ΜΑΣΚΕΣ ΜΠ 1: Από αριστερά, Δόμνα Λεωτόν, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Γ.Α.Δ.Θ., Λάζαρος Μαυρόπουλος, υποστράτηγος, Γ.Α.Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Αντώνης Μαλλιάρης, εκδότης,

Φώτης Κουτσαμπάρης, γραφείο τύπου Μαλλιάρης-Παιδεία.

 

ΜΑΣΚΕΣ ΜΠ 2: Ο εκδότης Αντώνης Μαλλιάρης (δεξιά) παραδίδει τις ιατρικές μάσκες στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγο Λάζαρο Μαυρόπουλο.

 

ΜΑΣΚΕΣ ΜΠ 3: Ο εκδότης Αντώνης Μαλλιάρης (αριστερά) και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος, με φόντο τον χάρτη πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, εκδόσεων Μαλλιάρης-Παιδεία.

 


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!