Θετικά τα μηνύματα από τους γονείς για την μετακίνηση των παιδιών από το Δρυμό στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λητής

 


Θετικά τα μηνύματα από τους γονείς για την μετακίνηση των παιδιών από το Δρυμό στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Λητής

Από τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 ξεκίνησαν τα δρομολόγια για την μεταφορά των παιδιών από το Δρυμό που φιλοξενούνται στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό της Λητής. Η μετακίνηση γίνεται χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους γονείς με λεωφορείο που μισθώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ωραιοκάστρου (ΔΗ.Κ.Ε.Ω.).

Το δρομολόγιο με κατεύθυνση από το Δρυμό προς τον Παιδικό Σταθμό Λητής γίνεται κάθε πρωί στις 08.30 και η επιστροφή πραγματοποιείται με δύο δρομολόγια (13.30 και 15.30), σύμφωνα με το πρόγραμμα λειτουργίας του Παιδικού Σταθμού.

«Τα μηνύματα που λαμβάνουμε από τους ωφελούμενους γονείς είναι θετικά. Δηλώνουν ικανοποιημένοι από την διαδικασία μεταφοράς των παιδιών τους με το λεωφορείο που μισθώνει η ΔΗ.Κ.Ε.Ω., καθώς εξυπηρετούνται χωρίς κανένα πρόβλημα. Στόχο έχουμε να παρέχουμε υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στα παιδιά και τους γονείς», τονίζει ο πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., Αναστάσιος Πανιώρης.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!