Συλλήψεις 21 ατόμων για κλοπές, ναρκωτικά, μεταφορά μεταναστών

 


Αυτόφωρες συλλήψεις (21) ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας, Άμεσης Δράσης και Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις είκοσι ενός (21) ατόμων ως εξής:

  • (3) άτομα για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών.

Συγκεκριμένα, απογευματινές ώρες χθες (24-10-2020) αστυνομικοί του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης εντόπισαν και ακινητοποίησαν στην Εγνατία Οδό (ύψος Ασπροβάλτας) δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, τα οποία όπως διαπιστώθηκε ενέχονταν σε παράνομη διακίνηση αλλοδαπών.

Ειδικότερα, στο πρώτο Ι.Χ.Ε. που οδηγούσε 26χρονος αλλοδαπός, ο οποίος συνελήφθη, εντοπίσθηκαν στο εσωτερικό του 5 αλλοδαποί, που δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα, καθώς επίσης, συνελήφθησαν ο 24χρονος οδηγός και ο 20χρονος συνοδηγός του δεύτερου οχήματος, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός.

  • (9) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
  • (7) άτομα για περιπτώσεις κλοπών.
  • (2) άτομα για παράβαση του Νόμου περί Τελωνειακού Κώδικα.

Οι συλληφθέντες είχαν αποκρύψει εντός ηχείου στο χώρο αποσκευών Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητου στο οποίο επέβαιναν, συνολικά 450 πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!