Αυτόφορες συλλήψεις 39 ατόμων για ναρκωτικά, παράνομα παιχνίδια, κλοπές και παράνομη παραμονή

 


Αυτόφωρες συλλήψεις (39) ατόμων στο πλαίσιο εφαρμογής αστυνομικών δράσεων

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης με γνώμονα την προληπτική αστυνόμευση και απώτερο σκοπό την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας, υλοποιεί ένα ευρύ πλέγμα αστυνομικών δράσεων, το οποίο μεταξύ άλλων περιλαμβάνει τη διενέργεια εντατικών πεζών και εποχούμενων περιπολιών.

Στο πλαίσιο αυτό , κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφάλειας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης προχώρησαν σε αυτόφωρες συλλήψεις τριάντα εννέα (39) ατόμων, για διάφορα αδικήματα.

Συγκεκριμένα:

  • · (9) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης και ηρωίνης.
  • (9) άτομα για παράνομη ρύθμιση και διενέργεια παιγνίων. Μεταξύ αυτών 58χρονος υπεύθυνος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που λειτουργούσε εντός της επιχείρησης (34) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, σε (7) από τους οποίους διενεργούνταν, παράνομα, ηλεκτρονικά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες. Συνελήφθησαν τόσο οι παίκτες όσο και 48χρονη υπάλληλος του καταστήματος που διευκόλυνε την παράνομη διενέργεια των παιγνίων.
  • (11) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα καθώς στερούνταν σχετικών νομιμοποιητικών εγγράφων.

Επιπρόσθετα, απετράπησαν κλοπές σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών και η παράνομη κατοχή και χρήση τυχόν αφαιρεθέντων αντικειμένων με την αυτόφωρη σύλληψη δέκα (10) ατόμων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.


Το avatonpress.gr είναι ανεξάρτητο ενημερωτικό site και στηρίζεται μόνο σε σας. Κάνοντας κλικ στις διαφημίσεις μας βοηθάτε να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας! Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Σχολίασε κι εσύ!